|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נגמר לי המנוי לחד"כ (הולמס פלייס) עוד 20 יום. יש טעם בכלל עד אז להמשיך עם עבודה על משקולות ומכשירים? אני לא יודעת מה הפואנטה בזה אם גם ככה המצב יחזור לקדומותו ואאבד חזרה שריר כשאפסיק. אני לא הולכת לחדש/להרשם לאף מקום מחדש. אולי עדיף להמשיך רק משהו של אירובי בשביל הכיף כדי לנצל זמן וזהו?
אני רוצה לעלות 3-5 קילו קיוויתי לעלות קצת לפחות בשריר, אבל אם עליתי במשקלים שמרימה זה אומר שיש עלייה קטנה בשריר או אין קשר? התפריט לא מספיק חיובי והעלייה במשקל איטית 0.5-1 קילו לשבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() למה את רוצה להעלות במשקל ?
את תת משקל ?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן, לשם התחלה רוצה לעלות 3-5 קילו. לא עושה אירובי בכלל. רק משקולות/מכשירים 3 פעמים בשבוע. אבל אני לא רוצה לאכול זבל כדי לעלות, או להעמיס כמויות ענק על הגוף כי קשה לי לעכל הרבה בארוחה אחת, יש לי הרבה בעיות עיכול ורגישויות למזונות (מוצרי חלב, שמרים, חיטה, סויה, בוטנים, פרוקטוז) אז זה דיי מגביל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד שאלה- האם הרמת משקולות גורמת לוורידים לבלוט? מעולם לא בלטו לי הוורידים בזרועות ככה זה מזעזע לבנות...אולי מהתייבשות?
ספינינג טוב לשרירי רגליים- לארבע ראשי? גורם לניפוח?(: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() לא חושב שאת חייבת לעשות אנאירובי(משקולות) אבל אם בא לך...
בקשר לשאלה השנייה - לא ! דעתי... פינינג טוב לאירובי וזהו ! העלאת מסת שריר זה עבודה עם משקולות בטווח חזרות של 8-12 חוץ מזה, את בת, לבנות קשה ואף בלתי אפשר לפתח גוף כי אין לך טטוסטרון כמו שיש לנו ! הא !
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא רוצה לפתח גוף, רק להחזיר קצת מסת שריר שאיבדתי בידים ורגלים, כיום אני כמו דחליל וחסר לי בשר.
אז אתה אומר שעבודת משקולות ומכשירים לא נותנת כלום? אפילו שיש שיפור במשקלים וחזקה יותר יחסית ללפני? אפילו שיש עליה במשקל? חצי קילו בשבוע אבל עדיין.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חצי קילו בשבוע זה המון..!!!!!
המון!!!!!! יותר מידי עליה נקייה אצל גבר זה איזור החצי קילו בחודש...!!!! את בסדר גמור, המשיכי כך |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בסדר, בנות בתת משקל יכולות וצריכות לעלות בשומן בנוסף לשריר
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בשבילי זה לא המון. זה בסדר גמור. כי בחודשים אחרונים אכלתי מעט מדי פחמימות ושומן ומעט מדיי בכללי ובקושי שתיתי אולי 2 כוסות ליום אז במצב התייבשות. חילוף חומרים ירד ונפגע. אבדתי המון גליקוגן ושריר ושומן. עליה בצריכת הפחמימות מ50 ל150 כיום ובצריכת השומן אמורה להביא לעליה משמעותית במשקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() פיתוח גוף זה תחביב/מטרה שדורשת הרבה מוטיבציה, סבלנות והתמדה.. אם איבדת מסה בגלל שלא אכלת.. תתחילי לאכול ותחזירי את המסה.. בקשר לפעילות- גם אירובית תהיה לך טובה כי את מפעילה את השרירים אבל תדאגי לאכול יותר ממה שאת שורפת..
(אם למישהו יש הערות על הודעתי אשמח לקבל אותם בזרועות פתוחות) |
![]() |
![]() |