ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שאלה (https://israelbody.com/showthread.php?t=36038)

mandarine 04-06-08 10:44

שאלה

נגמר לי המנוי לחד"כ (הולמס פלייס) עוד 20 יום. יש טעם בכלל עד אז להמשיך עם עבודה על משקולות ומכשירים? אני לא יודעת מה הפואנטה בזה אם גם ככה המצב יחזור לקדומותו ואאבד חזרה שריר כשאפסיק. אני לא הולכת לחדש/להרשם לאף מקום מחדש. אולי עדיף להמשיך רק משהו של אירובי בשביל הכיף כדי לנצל זמן וזהו?
אני רוצה לעלות 3-5 קילו קיוויתי לעלות קצת לפחות בשריר, אבל אם עליתי במשקלים שמרימה זה אומר שיש עלייה קטנה בשריר או אין קשר? התפריט לא מספיק חיובי והעלייה במשקל איטית 0.5-1 קילו לשבוע.

LittleNigga 04-06-08 11:04

למה את רוצה להעלות במשקל ?
את תת משקל ?

mandarine 04-06-08 11:16

כן, לשם התחלה רוצה לעלות 3-5 קילו. לא עושה אירובי בכלל. רק משקולות/מכשירים 3 פעמים בשבוע. אבל אני לא רוצה לאכול זבל כדי לעלות, או להעמיס כמויות ענק על הגוף כי קשה לי לעכל הרבה בארוחה אחת, יש לי הרבה בעיות עיכול ורגישויות למזונות (מוצרי חלב, שמרים, חיטה, סויה, בוטנים, פרוקטוז) אז זה דיי מגביל.

mandarine 04-06-08 11:22

ועוד שאלה- האם הרמת משקולות גורמת לוורידים לבלוט? מעולם לא בלטו לי הוורידים בזרועות ככה זה מזעזע לבנות...אולי מהתייבשות?

ספינינג טוב לשרירי רגליים- לארבע ראשי? גורם לניפוח?(:

LittleNigga 04-06-08 19:43

לא חושב שאת חייבת לעשות אנאירובי(משקולות) אבל אם בא לך...

בקשר לשאלה השנייה - לא ! דעתי...

פינינג טוב לאירובי וזהו ! העלאת מסת שריר זה עבודה עם משקולות בטווח חזרות של 8-12

חוץ מזה, את בת, לבנות קשה ואף בלתי אפשר לפתח גוף כי אין לך טטוסטרון כמו שיש לנו ! הא !

dvir_s 04-06-08 20:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי LittleNigga
חוץ מזה, את בת, לבנות קשה ואף בלתי אפשר לפתח גוף כי אין לך טטוסטרון כמו שיש לנו ! הא !

וואלה אני מכיר כמה בנות שיש להן יותר טסטסטרון ממרטינז באוף-סיזן... :boxing:

mandarine 04-06-08 21:34

לא רוצה לפתח גוף, רק להחזיר קצת מסת שריר שאיבדתי בידים ורגלים, כיום אני כמו דחליל וחסר לי בשר.
אז אתה אומר שעבודת משקולות ומכשירים לא נותנת כלום? אפילו שיש שיפור במשקלים וחזקה יותר יחסית ללפני? אפילו שיש עליה במשקל? חצי קילו בשבוע אבל עדיין..

ohad1011 04-06-08 23:41

חצי קילו בשבוע זה המון..!!!!!
המון!!!!!! יותר מידי

עליה נקייה אצל גבר זה איזור החצי קילו בחודש...!!!!

את בסדר גמור, המשיכי כך

Sugarzaza 05-06-08 00:22

בסדר, בנות בתת משקל יכולות וצריכות לעלות בשומן בנוסף לשריר

mandarine 05-06-08 09:15

בשבילי זה לא המון. זה בסדר גמור. כי בחודשים אחרונים אכלתי מעט מדי פחמימות ושומן ומעט מדיי בכללי ובקושי שתיתי אולי 2 כוסות ליום אז במצב התייבשות. חילוף חומרים ירד ונפגע. אבדתי המון גליקוגן ושריר ושומן. עליה בצריכת הפחמימות מ50 ל150 כיום ובצריכת השומן אמורה להביא לעליה משמעותית במשקל.

חלבון מוסיף המון 05-06-08 10:20

פיתוח גוף זה תחביב/מטרה שדורשת הרבה מוטיבציה, סבלנות והתמדה.. אם איבדת מסה בגלל שלא אכלת.. תתחילי לאכול ותחזירי את המסה.. בקשר לפעילות- גם אירובית תהיה לך טובה כי את מפעילה את השרירים אבל תדאגי לאכול יותר ממה שאת שורפת..

(אם למישהו יש הערות על הודעתי אשמח לקבל אותם בזרועות פתוחות)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ