|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עזבו אתם לא מבינים, תמשיכו לעשות את הדדליפט הרומני שלכם..
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
מה אתה רוצה..? מי אמר שדדליפט קלאסי עדיף להאמסטרינג..? למה לעשות בטן בין הסטים..? כי ככה נוח לי, אני צריך לנוח הרבה בין סטים של דדליפט, כשאני עובד דדליפט אני ממש מרגיש את הגוף נכנס למצב סכנה, אני עובד בעצימות מאוד גבוהה. אז בזמן הזה, למה לא לעשות קצת בטן..? למה לעשות דדליפט קלאסי..? כי ככה אני אוהב.. הכי טוב והכי נוח לפי דעתי, בלי שום קשר לרגליים. חוץ מזה שאני צריך לשפר את הארבע ראשי (סתם עוד סיבה שאין לה ממש חשיבות). אתה חושב שבמאת צריך להתעמק באיזה דדליפט לעשות, נראה לך שזה כל כך ישנה משהו..? דדליפט זה דדליפט העיקר העצימות והמשקל, כל השאר זה חרטא שלא דורש התייחסות.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה סתם רשמת לו מה נוח לך ולא מה נורמלי לעשות באימון רגליים באמת אימון מוזר מה שאתה עושה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"למה לעשות דדליפט קלאסי - כי ככה אני אוהב" - אחלה תשובה. "אתה חושב שבמאת צריך להתעמק באיזה דדליפט לעשות, נראה לך שזה כל כך ישנה משהו..?" - אתה חושב שבאמת צריך להתעמק באיזה שיפוע לעשות בנצ'? "אני נח הרבה אז אני עושה בטן בין הסטים" - זה קצת מתנגש, או שאתה נח או שאתה עובד. לא משנה על מה ואיך אתה עובד, אתה עובד. מנוחה זה לשבת על הכסא, לשתות מים, להרגיע את הנשימות ו"לטעון" את הגוף לקראת הסט הבא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
תפסיק כבר לזיין לי במוח דדליפט רומני, פולני, בדואי, זה לא מעניין אותי אתה לא מבין..? אני עושה מה שנוח לי ולא שם זין על מה שאתה אומר, ואל תערב את הגנטיקה שלי מה היא קשורה.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |