![]() |
רגליים
עם מה להתחיל ת'אימון?
סקוואט או דדליפט(קלאסי)? |
סקוואט ! =]
|
מה שגומר אותך פחות.
|
אפשר לגוון.
ותעבור לרומני\סטיף. |
אני מעדיף מסקוואט,צריך יותר השקעה בשיווי משקל ולא הייתי רוצה להתעייף ולהרים משקלים באותו הזמן,בדדליפט במקרה הכי גרוע אתה עוזב את המוט או לא מצליח להרים,ככה זה אולי ליפול וזה,לא נעים :)
|
סקוואט
|
ציטוט:
|
דדליפט קלאסי זה תרגיל שאני עושה באימון גב, הכי טוב לדעתי. רומני עובד חזק על ההמסטרינג והוא אחלה בתור תרגיל שני או שלישי באימון רגליים. תמיד עדיף להתחיל בסקוואט, לא משנה באיזו ויראציה
|
ציטוט:
אממ..מה ההבדל? סירטון הדגמה? :) |
דדליפט רומני הרגליים ישרות יותר במשך התנועה (לא לנעול ברכיים!!!)
אבל הברכיים לא מתכופפות ממש כמו בסקוואט קלסי... ועדיף להתחיל עם סקוואט כי זה תרגיל מעייף יותר וקשה יותר לפי דעת הרוב ולכן כדאי להתחיל איתו שיש לגוף כח מירבי להתחיל אימון... |
ציטוט:
|
תעשה דדליפט קלאסי אל תקשיב להם !
וכמובן שסקוואט בתחילת האימון, לאחר מכן דדליפט קלאסי עד למצב אנוש (5-6 חזרות), (בין סט לסט אתה יכול להוסיף בטן) ואז סטים של 20 חזרות של רגליים בלג פרס ;) 35 דקות של אימון רגליים אכותי |
ציטוט:
לא מאמין שכתבת את זה :unsure: ?!?! בטן בין הסטים? דד ליפט קלאסי עדיף על רומני להאמסטרינג? 20 חזרות בלג פרס? :helpsmilie: |
ציטוט:
הטווח תנועה נראה לי דומה אבל בקלאסי אפשר להרים יותר משקל=יותר גירוי. לא? |
ציטוט:
מה זו התוכנית אימונים הזאת:ohmy: |
ציטוט:
זה כמו שבנצ' פרס שטוח אפשר להרים יותר מאשר בעליון, בשניהם החזה העליון עובד, אבל בבנצ' פרס עם שיפוע החזה עליון מקבל יותר גירוי למרות שיש פחות משקל - הבנת? |
ציטוט:
|
עזבו אתם לא מבינים, תמשיכו לעשות את הדדליפט הרומני שלכם.. :helpsmilie:
|
דדליפט רומני עובד יותר על האמסטרינג מאשר דדליפט קלאסי, קלאסי עובד יותר על הארבע ראשי ופחות על האמסטרינג.
ככל שהרגליים יהו ישרות יותר ככה האמסטרינג עובד יותר כדי להרים את כל הפלג גוף עליון... |
ציטוט:
אולי בדדליפט רומני ההאמסטרינג עובד יותר מבקלאסי בגלל המתיחה אבל אני מאמין ששריר הישבן עובד יותר בדדליפט קלאסי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ