|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() לא ידעתי איפה להשיםפ את זה..
תקישבו היום היה לי אימון חזה קיצור בלחיצת חזה מוט אולימפי חופשי קיצור אני עושה ואז בעליה של כול אחד מהחזרות ,פיתאום התחיל לכאוב לי כתף שמאול. אבל כאילו לא כאב של מכה כאב של אימון קשה על כתף עכשי וזה נורא מוזר וזה כאילו עצר אותי מלהגיע לחזרות שההיתי צריך. למה זה ככאילו שעבדתי על הכתף במשקלים כבדים ואז כאילו כבר שורף לי מרוב שקשה. עכשיו זה הגינוי? למה לא ניראלי שבלחיצת חזה אני אמור להרגיש כתף |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הכאב המאופיין אמור להיות בחלקו הקדמי של הכתף.הפתרון הוא הורדת המשקל,קירוב שכמות בעת ביצוע התרגיל,הגדלת זמני המנוחה,הורדה בעצימות האימון,ביצוע תרגילי גמישות ומתיחות לשריר החזה הגדול,משחה להורדת הכאבים. בכל מקרה אם הכאבים ממשיכים ו\או מתגברים מומלץ ללכת לרופא לקבלת חוות דעת מקצועית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה רק בביצוע התרגיל אחרי זה כלום אז לא צריך משחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קרה לי...
להוריד מהמשקל להשתפשף טוב טוב על המשקל ואז לעלות בהדרגה משקל אפשר גם לקשור תומך לכתף תלוי בעוצמת הכאב
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אוקיי
אם אתה מסוגל לסבול עד הסופ"ש שגיל יעלה כתבות לאתר תועלה כתבה נרחבת בעברית על הנושא. הכל כולל הכל. פרי עטי. עד אז, משתתף בכאבך - גם אני סובל מזה כמו הרבה באדיבילדרים אחרים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא סובל אני מסביר שזה רק באמצע הסט אחרי זה כלום כאילו לא קרה כלום זה פשוט מעצבן שבגלל הכאב באמצע קשה לי לגמור תסט עד הסוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זו ההתחלה של אחת הדלקות - תמשיך להתאמן והיא תחריף ותהפוך להיות כרונית כמו אצלי. ממליץ לך להמנע מכל תרגיל שגורם לך כל סוג של אי נוחות עד שהכתבה תצא.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() מה הבעיה שלך להוריד משקל ולעשות יותר חזרות עד שיעבור לך הכאב או שתעשה הפסקה של יומיים שלוש ותראה מה המצב ... גם לי היה את זה כשחזרתי להתאמן אחרי הרבה זמן שלא התאמנתי.. תעשה מתיחות לחזה וזה יעבור לך אם לא עובר לך לרופא..
|
![]() |
![]() |