|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() טירת צבי פסטרמה חצי אחוז שומן 100 גרם +23.9 חלבון טהור!
ווואלה הפסטרמה טעימה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עצה שלי
תחליף תפסטרמה בשקיות של טבעות דיונון מעושנון ערך ל100 גרם: 293 קלוריות 40 גר חלבון 4 גר שומים 10 גר פחמימות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי למה נותנים אתה כל כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בעיקרון פסטרמה זה דבר סבבה, חוץ מזה שזה מעובד זה בסדר (גם יש המון נתרן אם אנ'לא טועה). נקניקיות זה כל החרא של הבשר מעובד לתוך גליל וישר לשקית, לעומת זאת פסטרמה זה בשר איכותי שמועבד. הבנת את ההבד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למשל בפסטרמה 1 וחצי אחוז של טירת צבי היא פסטרמת חזה הודו בברבקיו יש כ480מ"ג נתרן ל100 גרם אך אם תקח את הפסטרמה בתפוזים משהו כזה או פסטרמה עם זיתים אני כבר לא זוכר את השמות המוזרים שמביאים היום יש פי 2 כמעט כ900 מ"ג ל100 גרם אך אל תשכח שבטונה שאתה אוכל יש כמות דומה לזו , ככה שמהנתן אי אפשר להתנזר בימנו כמעט בכל דבר יש נתרן(בד"כ זה ממלח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
מה זה בכלל נתרן???... מה יש בו שהופך הכל לרע? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |