|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 16.5 שוקל 56 על 173 ס"מ מתאמן כחודש וחצי בח"כ ועכשיו החלפתי תוכנית מFBW לAB (המטרה היא עלייה במסת השריר);
תוכנית אימון: (A חזה+ רגלים+ יד קדמית חזה: לחיצה במכונה 3X10 פרפר (מכונה)3X10 שכיבות סמיחה רחב 3X יד קדמית: כפיפה בישיבה 3X10 כפיפה כנגד מוט 3X10 רגליים: פשיטת ברכיים כנגד 3x10 בשכיבה כפיפת ברכיים כנגד מכונה 3x10 בעמידה הרמת עקבים כנגד משקוליות יד - 3x10 בטן:3X12-15 ![]() גב: עליות מתח - 3 X פולי עליון מקדימה - 3X10 חתירה כנגד מכונה - 3X10 יד אחורית: מקבילים צר 3X פולי עליון 3X10 כתפיים : לחיצה במכונה 3X10 הרחקה לצדדים 3x10 הרמה לפנים כנגד משקוליות 3X10 בטן:3X12-15 עכשיו יש לי אפשרות ללכת עד 3 פעמים בשבוע לחד"כ אז קציתי לשאול עם התדירות הזו מספקת לאימון הזה מבחינת גירוי השריר :AXBXAXXBXAXB כמו כן אתם מוזמנים להביע דעתכם על האימון עצמו התרגילים וכו... תודה לעונים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא מת על הסדר של התוכנית בגלל שיוצא שיש שרירים שמקבלים רק 9 סטים בשבוע.
בקשר לתרגילים, למה אתה עובד כול אימון על הבטן? וסבתא שלי עובדת יותר חזק על הרגליים תכניס איזה סקוואט\דדליפט\לחיצת רגליים.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון, אני מתאמן על הבטן כל פעם משום שאני מתאמן 3 פעמים בשבוע.
וזה תוכנית שה"מדריך" בח"כ המליץ לי. יש עוד המלצות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() הודעה לכל האלה שאומרים "אבל המדריך בחדר כושר אמר לי".
אם אתה כול כך בטוח במאמן בחדר כושר שלך, מה אתה שואל אותנו? אתה מפרסם פה תוכנית מנסים לעזור לך ועונה אבל המאמן בחדר כושר אמר לי. אז לך למאמן שלך ואל תספים בפורום.
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() כולה בא להתייעץ הבן אדם,וחלאס לפסול כול פעם שאתם שומעים "מדריך".
רובם מבינים הרבה יותר מרוב חברי הפורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אני לא פוסל זה הוא שפוסל אותי.
אם הוא בא להתעייץ כיביכול אבל לא יכול לקבל ביקורת שלא ישאל פה.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובאתי לשאול כי אני ממש לא סומך על המדריך אצלנו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() Abxabxx \ Axbxaxbx...
אלה החלוקות של Ab, אם אתה עובד רק 3 פעמים בשבוע - Abc \ Fbw |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, אם אין ברירה אני ינסה לדחוף עוד אימון כי עם Fbw לא כל כך הייתי מרוצה בחינת זמן העבודה על כל הריר ולא התקדמתי.
האם Abxaxbx זה בסדר? The Sunתודה אחי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה בסדר ובחזה תכניס איזה לחיצה במוט וחזה עליון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() עדיף שתצמיד את ה Abxab כדי שאחריהם יהיו לך שני ימי מנוחה. אני בעיקרון עושה Abxabxx
ואז יש לי שני ימי אירובי נפרדים מהמשקולות ויום אחד מנוחה טוטאלי. בקשר לחלוקה: אם אתה הולך על החלוקה שהצעתי תחלק את האימונים ככה: A: חזה, כתפיים, יד אחורית, בטן. B: גב, יד קדמית, רגליים. ככה יווצרו לך מינימום התנגשויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() מה זה חשוב הבנאדם מתאמן חודש וחצי .
כבר החלפת תוכנית ? התחזקת מספיק ? התקדמת משמעותית במשקלים ? לא נראה לי שכדאי להחליף כבר תוכנית במיוחד חודש וחצי אחרי שמתחלים
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
להתקע יותר מחודשיים על Fbw רק בגלל שזאת כביכול תוכנית של מתחילים ( ד"א - טעות, אפשר לעבוד Fbw ועדיין לתת לגוף את הגירוי הדרוש ) זאת טעות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() החלטה שלו... יש אמת במה שאתה אומר, אם הוא התחיל מאפס אז יכול להיות שהגוף שלו לא יעמוד בעומס של Ab, אבל שוב - זה אינדיווידואלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבובלבל לגמרי...
אז מה אתם חושבים בעצם, כדאי לי לעשות להמשיך עם הfbw??? כי ממש לא התחזקתי ולא העלתי במשקלים.. לכן המדריך בח"כ אמר לי להחליף תוכנית... תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אם אתה רוצה לגדול תעיף את כל התרגילים של המכונות זה דבר ראשון
שכיבות סמיכה לא יתן לך מאסה בגרוש בקיצור תתחיל לעשות תרגילים מורכבים - סקוואט, דד ליפט, מילטרי פרס, בנץ' פרס, בנט אובר רו, וכו' רק איתם אתה תגדל סתכל בתוכניות אימונים שיש באתר הם הרבה הרבה יותר טובות ובקשר למאמן שלך, הוא יודע להגיד מה טוב בשבילו, לא בשבילך.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מבטיח לך שאם הוא עושה תתוכנית הזאת בסדר הזה כמו שאמרת הוא נכנס לאימון יתר תוך שבועיים גג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשהבנאדם מתעמל חודש וחצי ואומר בפירוש ש"הוא לא התחזק ולא העלה במשקלים בכלל ? אתה זוכר אותך אחרי חודש וחצי ? תגידו איך אתם מצטטים 2 הודעות לתגובה אחת ?
![]() |