|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שתאכל יותר חלבון לא ייגרום לגוף לשנות את כל מערכת השרירים (והמערכות שצורכות אנרגיה באימון) שבמקום שהיא תהיה ניזונה פחממה היא תהיה נזונה מחלבון. זה לא ייקרה ! דבר שני, בתפריט של 3700 קלוריות ומאזן כזה אתה תאכל 740 קלוריות משומן, מה שאומר 83 גרם שומן, ולא 150. דבר שלישי, מה הכוונה "לא צריך 300 גרם חלבון כל עוד אני טבעי" ? אתה גנוב ? אין שום קשר לחיים. דבר רביעי, אתה תצרוך מספיק פחממה בשביל להאכיל את השרירים במאזן הזה. אחרת גיל לא סתם היה מטעה אנשים במאמרים שלו עם נוסחאות שגויות. ואין דבר כזה "לצרוך אנרגיה מקלוריות של חלבון".. אנרגיה באה מהכל, וכל עוד אתה תספק פחממות זמינות לגוף הוא לא ישתמש בחלבון לאנרגיה. וזה לא תלוי בכמות של פחממה שאתה אוכל ביום אלא בתזמון של כל פחממה. למשל, מיד לפני אימון ומיד אחרי נאכל פחממות זמינות על מנת שהגוף ישתמש באנרגיה הזאת ולא יפרק שריר לאנרגיה. ואני לא בא להגיד ש200 גרם חלבון לא יספיק, אני אומר שזאת אחת אפשרויות, לשים 300.
![]() |