|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לי, אתה סותר את עצמך בעקיפין, אתה אומר ששום דבר לא הוכח מדעית ומצד שני אומר שABCD זאת תכנית מעולה ואידיאלית, ואני יכול להגיד לך דבר כזה:
בן אדם אחד יגדל מצויין עם FBW, אחר עם ABCDE, ואני מכיר שניים כאלה מהפורום, כל אחד ואיך שזה עובד עליו. לצורך העניין, יש אנשים שלגוף שלהם דרושה יותר תדירות מאשר עצימות וגירוי, במיוחד אנשים שלא מתאמנים הרבה זמן, הגוף שלהם עדיין 'מחכה' ו'צמא' לתדירות הזאת, אימונים כמו ABCD\ABCDE יכולים לתת להם מכה רצינית ולגמור באימון יתר. בקיצור, נושא מאוד בעייתי, כל אחד יעבוד מה שנוח לו. denous, ממליץ לך אם כבר על ABCDE: חזה,גב,מנוחה,רגליים,כתפיים,ידיים או כל אופן אחר שנוח לך, לדעתי לפני\אחרי רגליים צריך מנוחה. בהצלחה.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אני סותר את עצמי?
אני עדיין בדעה שהתוכניות האלה שדוגלות בתדירות הן תוכניות שמתאימות למתחילים ולכן אין פה שום סתירה אחי, הרי מדברים פה על תוכניות למתקדמים, לא? "לצורך העניין, יש אנשים שלגוף שלהם דרושה יותר תדירות מאשר עצימות וגירוי, במיוחד אנשים שלא מתאמנים הרבה זמן, הגוף שלהם עדיין 'מחכה' ו'צמא' לתדירות הזאת, אימונים כמו Abcd\abcde יכולים לתת להם מכה רצינית ולגמור באימון יתר. " מסכים מאד עם המשפט הזה. ובדיוק להפך, Abcd \ E הן תוכניות שמתאימות יותר למתאמנים מתקדמים ( ברוב המקרים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הקטע הוא שבab יחסית לשבוע שלם יש יותר סטים מאשר בabcd :
18 לגדול 12 לקטן בשבוע אני מתכוון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הבעיה שרוב האנשים מסתכלים רק ווליום-תדירות ולא חושבים בכלל האם אולי העצימות גדולה מידי ביחס לסטים? האם העצימות נמוכה מידי ואז גם הגירוי נמוך?
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=tomerA]נראה אותך מתקדם גדול עובד בעצימות גבוהה שלושה פעמים בשבוע על RM4-6
לא כ"כ הבנתי את המשפט, מה זה מתקדם גדול? אני יכול לעבוד ככה, השאלה אם כדאי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=lee123]
ציטוט:
שוב אני צריך תוכנית ABCDE כמובן 5 פעמים בשבוע שתכיל בתוכה 2 פעמים חזה (לא לשאול למה...) שרירים : חזה גב כתפיים רגליים תאומים אמות יד אחורית יד קדמית תודה למי שיעזור כבר...
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() [quote=lee123]
ציטוט:
זה הכול שאלה של עצימות ווליום, גם מתאמן הכי ותיק בעולם לא יכול להחזיק 3 אימונים בשבוע על מקיסמום בRM4-5.
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חזה יד אחורית גב תאומים מנוחה רגליים כתפיים ואמות חזה ויד קדמית אני פשוט רוצה לשלב גם את האמות והתאומים בתכנית ולתת דגש לחזה פעמיים בשבוע... מישהו בבקשה יכול לעזור לי פה ? לתת מספר חלוקות שישלבו פעמיים בשבוע חזה שרירים : חזה גב כתפיים רגליים אמות יד אחורית יד קידמית תאומים 5 פעמים בשבוע ABCDE מנוחה ביום שלישי ושבת...
![]() |