|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לדעתי בבתכניות ABC צריך לעבוד Low volume/High intesity
זאת תכנית דוגמה להיפטרפיה שמבוססת על Max Intesity Monday: Legs/Abs Squats - 1 x 8-10 Leg Press - 2 x 8-10 RDL - 2 x 8-10 Standing Calf Raises - 2 x 8-12 Seated Calf Raises - 1 x 8-12 Cable Crunches - 2 x 6-10 Weighted Situps - 1 x 6-10 Wednesday: Chest/Shoulders/Triceps Bench Press - 1 x 4-7 Dips - 2 x 4-7 Incline Dumbell Press - 2 x 4-7 Military Press - 2 x 4-7 Lateral Raises - 1 x 4-7 Pushdowns - 2 x 4-7 Skull Crushers - 1 x 4-7 Friday: Back/Biceps/Forearms Deadlifts - 1 x 8-10 Chins - 2 x 4-7 Barbell Rows - 2 x 4-7 Barbell Shrugs - 2 x 8-10 Barbell Curls - 2 x 4-7 Dumbell Curls - 1 x 4-7 Barbell Wrist Curls - 1 x 6-10 Static Holds - x 1 לקוח מ-:):):):):):):):):):):):):):):):):) אני עובד בתכנית דומה ובתור אקטומופ אני רואה יותר תוצאות ממנה מאשר ספליט AB
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
נראה לי רצח כתפיים ויד אחורית עם חזה ביחד! |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עכשיו אני לא יודע בדיוק במה נתקעת אבל אני מניח שבמשקלי עבודה, בעיקרון במסה אתה אומר להתחזק אם אתה אוכל נכון. ואם אתה נתקע במשקל גוף שלך אז זה בכלל בעיה של תזונה. בנוסף יכול להיות שהתוכנית AB שעשיתה לא טובה ויכולה להיות תוכנית AB אחרת טובה. אני לא מבין למה אנשים מפוצצים בסטים ובימי עבודה וסתם מעמיסים על מערכת העצבים שלהם.
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תעשה מה שבא לך באמת כבר אין לי כוח להסביר לך וגם אני לא מבין מה ההיגיון שלך בלהחליף תוכנית.
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל