|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() (אני גם עשיתי את האימונים ברצף... ראשון-חמישי אז זה גם בטח הוסיף לעומס..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה גיוון תעשה Edt נשמע לי מעולה
אני מתחיל עכשיו עם התוכנית אם אתה רוצה פירוט תגיד
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איך הולך בצבא יא נקניק ?
נראה עצים מדי בשביל 5 פעמיים. במיוחד בגלל שהחזרות יחסית נמוכות והמשקלים כבדים.. תעשה 4 פעמיים בשבוע יהיה יותר טוב לדעתי. אבל בכללי התוכנית נראה אחלה רק תוריד עומס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() edt - Escalating Density Training
או בעברית אימונים דחוסים מתגברים השיטה הומצאה ע"י בחור בשם צ'ארלס סטאלי, הוא מדבר על זה שבשביל לבנות שריר (וכוח) פחות חשוב המשקל או זמן המנוחה אלה היחס ביניהם כלומר כמה שיותר עבודה בכמה שפחות זמן. בשביל זה הוא הרכיב את השיטה EDT שפועלת באופן הבא בכל אימון ישנם שני PR ZONE אילו הם שתי קבוצות של זמן עבודה המוקצעות ל15 דקות כל אחת, בתוך הזמן עבודה הזה צריך לבחור שני תרגילים שעובדים על שרירים הפוכים, לבחור משקלים לכל תרגיל שמאפשרים 10-12RM ולעשות כמה שיותר חזרות (אותה כמות בשני התרגילים) בתוך הרבע שעה, המטרה היא בכל אימון להעלות את השיא שקבעת באימון הקודם, כאשר מעלים את השיא ב20% צריך להוסיף 5% למשקל. אני אתן דוגמא PR ZONE 1 millitry press pull ups אני יודע שה10RM שלי בלחיצות כתפיים הוא 50 קילו ושה10RM שלי במתח הוא משקל גוף ועוד 10קילו, אז אני מכין אותם מראש, ומתחיל לדפוק חזרות, צ'ארלס מדבר על להתחיל מ5 חזרות ולאט לאט לרדת ל4 ו3 ו 2 ו1. עברו 15 דקות והצלחתי לעשות 50 חזרות, באימון הבא הצלחתי לעשות 53 באימון שאחריו הצלחתי 58 ובאימון שאחריו הצלחתי 62. הצלחתי להוסיף 20 אחוז לכמות החזרות, עכשיו אני יכול להוסיף 5% למשקלים. הוא מציע לעבוד כך שני PR ZONE באימון, 15 דקות כל אחד עם 5-10 דקות מנוחה בין אחד לשני, ניתן לעבוד גם על שרירים לא נגדיים (אבל לא אותו שריר כמו מתח וכפיפות מרפקים) אפשר ביום אחד לעשות דדליפט ומקבילים ובאימון השני סקוואטים ומתח (זה נראה לי מעולה) או לעשות גוף עליון ותחתון AB שלוש פעמים בשבוע שBAB ABA מתח-מיליטרי ומקבילים - T BAR סקוואט - כפיפות ברכיים וכפיפות בטן - כפיפות גב בכיסא רומי צ'ארלס מדבר על לעשות בין 50-70 חזרות לכל תרגיל אני חושב שהEDT לא ממש מתאים לגוף תחתון וסקוואטים דדליפט כולי ואפשר לשלב, לעשות גוף עליון EDT וגוף תחתון ככה סקוואטים כבדים ודדליפט http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=632710 http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=1484197
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() כמה זמן מנוחה מומלץ לעשות בין הסטים ובין התרגילים בתוכנית כמו שלי?
חשבתי על 60-90 בין הסטים ו120 בין התרגילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
AXBXCXA BXCXAXB CXAXBXC משהו כזה .. זמני המנוחה נראים אחלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |