|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
כללי:: I like to Workout
עוסק ב:: Muvtal...
|
![]() Itaiprz שמור על הפה ש'ך יא שחיף.
ועלק מיתוסים,כולה אמרתי שאם לא מתאמנים טוב הגדילה יכולה להעצר,ואני אומר לך מניסיון שאצלי כמה מהמכון קרה להם... מה אתה חושב שבגלל שאתה אומר ''שיש מחקרים שהראו כך וכך...'' אז אני יגיד לך ''טוב סליחה'' כמו איזה ילד כאפות?!? את זה כבר שמעתי,קראתי,ראיתי,הפנמתי,קלטתי,הבנתי..... אבל זה עדיין יכול לקרות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
2 מהחברים שלי תפסו גובה כשהם היתאמנו בחדר כושר(גם אני גבהית כמובן..)...נתנו קפיצה אחושלינג... אבל כנראה זה דילג עלינו נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
ושחיף תאומר לי???י עד שאתה לא שם תמונות אין לך זכות לדבר אלי!!!!(אל תגיב אלי עד שאין לך תמונה) כי ככול הניראה שחיף רצח ואם אתה אומר לי שחיף תיראה עוד פעם תתמונה שיש לי בפרופיל אולי אני לא אחד הענקים בפורום אני אני לא שחיף ולא קרוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה בכלל הרמתה דמבל פעם בחיים שלך יא מסכן?סע סע מפה חזרה לפורום שלך ותישב שם בשקט ותפסיק לעשות פה פלאברות למה כולם פה שמים על ההודעות שלך ועליך זין! אתה אפס אתה לוזר! אתה שחיף אתה לעולם לעולם!!!לא תגיע "לגוף המטרה שלך" פחחח כי אין לך מושג בשיט ומעל הכל אתה מתנשא פה מעל אנשים שיכולים לעשות לך בית ספר אז יאלה דחוף דילדו לתחת ומוצץ לפה ועוף מפה ![]() נ.ב עלק ניסיון שלך או אצלך חחחחחחחחחח למה איזה ניסיון יש לך יא מסכן?תעבור את היקף יד 40 ואז תדבר חחח שונא שונא ספגטים אתם מעצבנים אותי!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה פשוט החבר הפלצפן שלך מFXP צריך ללמוד שהוא אפס מסריח ולא להרים תאף! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך למכון תרים ברזלים ותפסיק להתעסק בשטויות אחי. ![]() trx--->sus, וואלה נראה פצצה לגיל שלך. באמת הפתעת אותי, יש לך פוטנציאל גדול מאד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |