|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מאיפה בא המשקל :o
חח אתה סוס לגיל.. אני גם בן 14 וגם לי יש יד 35-36.. רק שמשום מה אתה שוקל הרבה יותר ממני (אני 72 1.78) בטח בגלל החזה והרגליים חח.. אבל סוס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה כל אחד מזין לי תמוח פתאום כל מי שבפורם שהוא בן 14 ניהיה גדול אה שוקל 70+ יד36 ++ אם אתה כל כך סוס לגיל שך אז תעלה תמונה סעמק כל אחד משחק לי אותה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
מזה יש אצלך כמה מהמכון שזה קרה להם ? אם הם לא גבהו זה בגלל שהם לא היו אמורים לגבוה עוד , אין שום קשר למכון. ודרך אגב שאני התחלתי להתאמן הייתי 168-170 ועכשיו אני 176-178 אז חלאס לזיין תשכל |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() והכל תלוי בגנטיקה של היד, וגם בבגרות שריר, יכול להיות לך גם 38, אבל שוב הכל תלוי, זה לא רק מה ההיקף..
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לבחור שפרסם, אחלה יד אחי בגיל כזה! בהצלחה בהמשך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
TRX סליחה שאני נכנס לך ככה לאשכול אבל אח שלי בן 7 והוא רוצה לדעת אם יש לו בסיס טוב... תבוא חוות דעת...יש פוטנציל? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א יד שמאל שלי יותר גדולה מימין בימין ההיקף בסביבות 36-37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
כללי:: I like to Workout
עוסק ב:: Muvtal...
|
![]() ציטוט:
חהחהחה... אז כנראה אתה התאמנת טוב והגובה שלך לא נעצר,ואני אמרתי שאם לא מתאמנים טוב יש סיכוי שהגובה יעצר יא בלונדיני! ומה הקשר לזה ש''אני שחיף'' בין רמת הידע שאני לא עובר את ה60 ק''ג,אה? עם הדיסלקציה שלך בצחוק לא ההיתי מגיב יא אומלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יוני אל תגיב לו אפילו ראיתי תמונות שלו הבן אדם לא מדגדג לך את היד אחי אני לא אתפלא אם הוא שוקל 60 קילו בערך. ועשה טובה עם הדיסלקציה שלך אני עוד לא מבין למה אתה ממשיך להגיב.... TRX יד בסדר אחי תמשיך להשתפר גבר אבל תעלה תמונות של כל הגוף אחי מה הקטע בלהביא שלוש תמונות של היד כל אחד קרובה או רחוקה יותר ? יאללה תעלה עוד תמונות אחשלי !
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() נראה אחלה,שפר את הכתף ודחוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() בישביל פליץ בן14 (הייתי חייב כי התבכיינתה בפוסט שאני כותב בגדול) אתה ניראה מעולה חביבי
![]() |
![]() |
![]() |