|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() נמצא קשר בין מטאבוליסט זה לבין יצור חלבון.
לא נמצא כל קשר בינו לבין פיתוח כח ומסה למרות הבטחות היצרנים. נמצא קשר מסויים בינו לבין הפחתת נזק לשרירים לאחר אימון עצים. רן.
![]() |
#22 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() נמצא קשר במספר מחקרים דווקא בינו לבין פיתוח כח ומסה. במטה אנליזה מ2003 הוא הוגדר כתוסף יעיל. בסקירה מ2006 מפקפקים ביעילות שלו, הורדתי עכשיו סקירה חדשה מ2008 שעוד לא יצא לי לקרוא. עדיין מוקדם להגיד חד וחלק שהוא לא יעיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() Ok
אשמח לשמוע את הסיכום, לאחר שתעיין בו. תודה.
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() משה לגבי הפוסט שלך על המאמר שלך. שאלתי אותך על צריכת שייק חלבון כחצי שעה אחרי האימון או ישר אחרי? ואם חצי שעה אחרי.. אז מה ישר אחרי האימון?
תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() שייק ישר אחרי אימון ביחד עם פחמימות בעלות א"ג גבוה (לחם לבן זה בסדר גמור).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בננה זה בסדר בתור פחמימה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() משה, שאתה אומר 60 דקות אימון זה רק לאנאירובי? כי אני עושה בסוף כל אימון 30 דקות אירובי.
ואיך זה לשתות את השייק עם הפחמימות והחלבונים לפני ובמהלך האירובי? יש לך אולי מאמרים בנושא של אירובי מיד אחרי משקולות? אני פשוט יודע שצריך 0.8 פחמימות ו 0.4 חלבונים לקילו אחרי אימון משקולות אבל מה קורה שמשלבים אירובי? |
![]() |
![]() |