|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוקי אז היה פה אשכול בפורום
על תוכנית אימון שהתפרסמה במגזין MUSCLE & FITNESS קודם כל אני רוצה לומר לכם שאני עבדתי איתה השבוע ואני ממש מבסוט מרגישים את הפאמפ עד ליום למחרת טווחי החזרות והגיוון בעבודה עובדים על כל חלק בשריר אני ממליץ על התוכנית הזאת ! A : Chest + Biceps 1) Incline Bench Press 12,10,8,6,6<--- סט ראשון 2) Bench Press 6,6,10 3) Decline Dumbbell Bench Press 8,8,12 4) Lever Chest Press 10,10 5) Cable Standing Fly 12,12 ---------- 6) Dumbbell Curl 10,10,8,6,6 7) Barbell Preacher Curl 6,8,10 8) Dumbbell Concentration Curl 12,12 9) Dumbbell Curl פטיש 10,10,8 B : Back + Triceps 1) Barbell Bent-over Row 12,10,8,6,6 2) DEADLIFT 10,8,8,6 3) Cable Front Pulldown 8,8,10 4) Cable Seated Row 8,10,10 5) Hip Extension 10,10 ---------- 6) Barbell Close Grip Bench Press 12,10,8,6,6 7) Weighted Bench Dip 10,10,10 8) Barbell Triceps Extension 6,8,10 8) Cable Pushdown 8,10,10 C : Shoulders + Thighs, Hips 1) Barbell Military Press 12,10,8,6 2) Dumbbell Arnold Press 6,8,10 3) Dumbbell Front Raise 10,10 4) Dumbbell Lateral Raise 8,8,10 5) Dumbbell Lying Rear Delt Row 8,8,10 ---------- 6) Barbell Squat 12,10,8,6,6 7) Roman Deadlift 10,10,8 8) Lever Leg Extension 8,10,10 9) Lever Lying Leg Curl 10,12 10) Smith Standing Leg Calf Raise 15,12,12 עבודת בטן אני עושה בסוף של אימון מגוון ועובד עם משקל על בטן ... וזהו בעיקרון עבודה מאד טובה אני מרגיש את זה זה רק 3 פעמים בשבוע ככה שאין עומס ממליץ !! זאת תוכנית מסה יש תוכנית נוספת לחיטוב אם היו מעוניינים אני יעלה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אממ תוכנית דומה לשלי
רק שלפי דעתי בc עדיף לך להתחיל עם רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() Abc 3 פעמים בשבוע בהחלט תוכנית טובה, גם אני התחלתי אחת דומה לזו לא מזמן עם כמות סטים די גבוהה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() לפחות תגיד תודהה אני זה שפירסמתי רק שתידע אחי זה שזה ב3 פרקים זה לא אומר שדווקא צריך לעשות את זה בabc זה יותא מתאים לabcde ביגלל מיספר הסטים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() פרסם פה תוכנית לחיטוב למה יש הבדל גדול בינהם ?
אני מתחיל חיטוב עוד 3 חודשיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() כמות סטים לשרירים קטנים בצורה כזאת עוד לא ראיתי :] אבל אם אתה אומר שזה סבבה תעדכן אחי תוכנית מעניינת נראת !
שיהיה בהצלחה !
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() Abc פעמיים בשבוע זה ווליום מטורף!
במיוחד תראה תרגליים שלך בקושי נחות דדליפט וסקוואט חופשי זה מזיין לך את הרגליים.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() נראה בינתיים אני משלים את התוכנית השבוע
אם יתחיל להיות עומס בגלל המשקלים .. אני יפזר אותה , אבל אני מאמין שלא היה אני גומר את האימון בממוצע בשעה ורבע כולל חימום 10 דקות בהתחלה ופיזוזים באמצע ... אם אני יצטרך לצמצמם את הזמן ל 50 דקות אני יוכל אני יעלה בערב את התוכנית לחיטוב היא עובדת בעיקר על "דפנישן" והפרדת שרירים אהההה אגב תודה shahar-king למרות שמצאתי את התוכנית באמיול קצת לפני שפרסמת ![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחפש תוכנית חיטוב Ab יש מצב אתה יכול להעלות אחת?
|
![]() |
![]() |