|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. כרגע פלג עליון/תחתון, 7 שריר גדול , 3 קטן. 3. בדר"כ לא,סט אחד לפני כשל, אולי סט אחרון לאותו קבוצת שריר לכשל, ידיים ותאומים לעולם לא לכשל. 4. כןןןןןןןןןןןןןןןןןן 5. ממממ התחלתי אותה לפני שבועיים אז מוקדם להגיד אבל אני אוהב אותה אני מרגיש נוח איתה בעיקר בזמן ההתאוששות שהיא נותנת. 6. ניסתי עד כה AB ארבע, ABC חמש, ABCD ארבע, מכולם עבד הכי טוב הAB ארבע.
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() 1-abcd
2-חזה+גב 16 סטים, ידיים-10, כתפיים-11, קוואדס-11, האמס-7, אמות-4, תאומים-7, טרפז-7. 3-לא עובד לכשל אף פעם, תמיד חזרה אחת לפני ושומר על עבודה נקייה ואיטית לאורך הדרך. 4-סקוואטים כן, דדליפט כרגע לא, בהחלט מבצע רוב הזמן ויחזור לבצע. 5-תוצאות פצצה. 6-אני חושב שזו עובדת עליי הכי טוב, אני לא הרבה זמן איתה אז עוד לא החלטתי לגמריי.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך חלוקת השרירים בתוכנית שבנית?
![]() |