|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז ראשון שלישי וחמישי כדאי להתאמן?
או רק ראשון וחמישי? חשוב לציין יש לי כרגע ריבועים אבל בפרק זמן הזה הם פשוט נעלמים ואז אני מתאמן בולטים שוב כמה זמן ואז נעלמים.. נשאר רק כל מיני קווי מתאר.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
שמע יכול להיות זה גם בגלל שהאחוז שומן שלך יחסית גבוה אז לא רואים את הריבועים בולטים כל כך. מאידך יכול להיות שלא "התאמנת" מספיק על הבטן ואין לך שמה מספיק מסת שריר כדי שיראו את הריבועים,שמע כרגע תתאמן איך שבא לך זה לא ממש משנה אם זה ראשון שלישי וחמישי או רק ראשון וחמישי איך שנוח לך. אל תשכח לעבוד על הבטן כמו כל שריר (טווח חזרות של 10-15) וכמובן בבטן אתה חייב להגיע לכשל בכל סט לתת בכל סט את ה-100 אחוז שלך. 2-3 תרגילים בכל אימון בטן. *אם אמרת לעצמך "מה?! אבל אני עושה 50 חזרות ובקושי מגיע לכשל אז איך 10-15?!"אז ידידי יש משקולות שאתה יכול להחזיק מאחורי הראש או מעל הגוף ולעלות לכפיפות בטן וכמובן יש גם את הספה בשיפוע שלילי (מאוד) ולהחזיק משקולת מאחורי הראש או מעל הראש (תרגיל קשה).
![]() |