|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שב בלול. אל תקפוץ מעל הפופיק כשאתה לא בטוח על מה אתה מדבר, זה אקט מאוד יומרני ותעודת עניות מובהקת לחוות דעה כ"כ אבסולוטית בלי להבין באמת על מה מדובר. קרא את האשכול המקורי ובוא להתנצל.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שן על יא ילדון... פה זה לא סקס נוער, חושב שאתה עושה איזה תואר בקקי ופיפי באיזה מכללת שקר כלשהיא אתה יכול לתפוס תחת? ועוד אתה מדבר על יומרנות. יאללה, צא צא עם ארבל לנסות לתפוס בנות ואז לספר על פה בפורום. ורק תיזכורת קטנה: http://www.************/forum_posts....781&PN=5&TPN=1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
הוכחה שנישואים בין קרובי משפחה כן משפיעים על היכולות הקוגניטיביות....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוכחה שאי עשיית צבא פוגעת ביכולת להיות בן אדם נורמלי.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() שניגע בעובדות? ה"מכללת שקר כלשהו", זאת האוניברסיטה העברית, וה"תואר בפיפי קקי", זה בראית חשבון, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה. זה לא אומר כלום, אנשים מטומטמים ואנשים חכמים יושבים על הספסלים אצלנו, אני רק מנסה להבין איך הסקת מזה שזה אמור לשנות את הגישה שלי? בין ה"עבר הצבאי" שלי, לאיזכור לעוד פורומים שאני גולש בהם למה שאני עושה ביום יום, כנראה שאתה מתעסק בי לא מעט... Gay crush לא ממומש? אני לא חובב זרגים, קוקי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק יודע שקוראים לך גבראיל, אתה מתעסק בפיפי וקקי ולא עשית צבא. יאללה אל תגיב גם, אין לי כוח. חשבתי יהיה מצחיק אבל לא. |
|
![]() |
![]() |