![]() |
אלבישיון, כנס
יש לך אולי ביסוס כלשהו למה שאמרת בנושא של הבחור שרוצה זיפים, לגבי התלישת שיערות?
|
חוץ מזה שזה נכון? אתה מתכוון לרפרנס?
בכל מקרה, יש דרכים אפילו להאיץ יותר... אתם יכולים לקנות בבית המרקחת חומר בשם "מינוקסידיל" ולמרוח על הפנים... זה מיועד לנשים/גברים עם נשירת שיער. זה חומר שמעודד צמיחת שיער ועיבוייו. זה "יצמיח לכם שיער על התחת", כמו שאומר הביטוי. לי אישית זה נשמע מטופש, אבל אם אתם רוצים זיפים ורוצים אותם מהר, זאת הדרך. |
אני אישית מוחה, זה לא נכון וזה לא קשור,
חובת ההוכחה היא הוכחה פיזיולוגית אנטומית, אני רוצה שתוכיח לי את זה איך זה עובד, בגלל שאני יכול להסביר לך באופן פיזיולוגי איך זה לא עובד, ואני מניח שאתה יודע מה אני רוצה להגיד, תוכיח לי אחרת. |
ציטוט:
|
שמע אחי, אני בתור אחד שלמד ביולוגיה, באופן יותר מעמיק מתיכון הכוונה,
יודע שזה לא נכון, מה גם שאני יכול להוכיח את זה, וכתבתי את זה גם לא פעם בפורום, אין קשר בין גילוח לבין גדילה מהירה, אפשר להגיד אותו הדבר על שיער בראש, וברגליים, ועובדה שהשיער שלי בראש גדל ממש ממש מהר, ולא הסתפרתי כבר 3.5 שנים, ובחורות שתולשות את השיערות ברגליים גם כן לא גדלות להן שיערות עבות יותר, אפילו המיתוס אומר אחרת, כי כביכול אתה תולש מהשורש, והקצה החדש של השיער, הוא דק יותר, מאשר ה"אמצע" של השיער, במקרה של גילוח שאתה רק מוריד את הקצה. בגילוח אתה חותך את השיער ב"קצה" שלה ומה שגדל זה האמצע שהוא כמובן עבה יותר - אפי דרמיס בשעווה / תלישה אתה תולש את השורש וכביכול הראש גדל מחדש, זוהי שכבת הדרמיס ובלייזר שורפים את הזקיק מה שמונע התחדשות תאים וגדילה שיערה וזה בשכבה עמוקה יותר, שאני לא זוכר מה שמה, אני חושב סו-דרמיס, אבל אני לא בטוח בכלל. למתעניינים הקעקועים נעשים בדרמיס אם אני זוכר נכון. |
הוא לא דיבר על גילוח אלא על תלישה, הוא ביסס את זה ובצדק על מחזורי צמיחת השיער שאורך כל אחד 3 שנים, אם תתלוש שערה מהשורש השערה שתגדל במקומה תהיה שייכת למחזור הבא, הבוגר יותר, ולכן השיער יהיה כביכול יותר בוגר ו"זיפי"
|
ציטוט:
וזה לא גורם לגדילה עבה יותר של שיערות, אם כבר נטען להפך. |
ניראה לי אני יעשה הסרת שיער בלייזר
|
ציטוט:
|
אפידרמיס = השכבה החיצונית של העור
דרמיס = העור עצמו היפודרמיס = תת העור |
ציטוט:
|
ציטוט:
שב בלול. אל תקפוץ מעל הפופיק כשאתה לא בטוח על מה אתה מדבר, זה אקט מאוד יומרני ותעודת עניות מובהקת לחוות דעה כ"כ אבסולוטית בלי להבין באמת על מה מדובר. קרא את האשכול המקורי ובוא להתנצל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה בטוח במה שאתה אומר? זה יצמיח שיער ומהר חח? אגב יש לזה תופעות לואוי או משהו כזה? שלא יגדל לי חיבור USB על המצח פתאום |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא צריך מרשם או שיש כמה סוגים של זה? תענה על זה וזהו אני לא יחפור חח |
ציטוט:
:laughing: |
לפי מה שתמיד זכור לי, גילוח עם סכין גורם לעיבוי השיערות במיוחד, וגדילה טיפה מואצת, אבל זה בולט יותר בחלקים אחרים בגוף לא בפנים.
|
וואי Homie
אחי לא ידעתי שאתה כזה חפרן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ