|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 973
כללי:: אני זה אני
גיל:: 16
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() P-a-n-1-c
אתה חיי בעולם אחר.. כיום לפחות חצי מהסופרים מקפיאים ואז מפשירים תבשר בגלל זה עדיף לקנות אצל מישהו פרטי קטליז שככתי אך קוראים לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני מבין שמפה לא תבוא הישועה.
ופאניק, אני כל הזמן רואה כתבות ותחקירים על רשתות גדולות שמוכרות בשר שהוא לא ראוי לאכילה מכל מיני סיבות. אולי אפיה שעבדת זה לא ככה אבל בהרבה מקומות זה כן ככה. |
![]() |
![]() |