|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() =- אני לא מצליח לערוך את ההודעה למעלה.. רציתי להוסיף שאני על 10% שומן.
ושבעוד חודש אני ימדוד היקפים ואולי יפרסם תמונה לפני ואחרי=- היום יום אימון ראשון מאז התפריט החדש. אני עושה אימון Ab 4 פעמים בשבוע. היום יום חמישי אימון B האימון שלי + משקלים יום A ברגע שאני מצליח לעשות 3 סטים של 10 אני מעלה משקל,וזה נודע לכל תרגיל. בינתיים: חזה: לחציות חזה שיפוע חיובי עם דמבלים ,18 קילו כל יד לחציצות חזה בשכיבה,מוט אולימפי+ 20 קילו כל צד = 60 קילו. פרפר,50 קילו. יד אחורית: כפיפת מרפקים פולי עליון -60 קילו משיכת חבל בפולי עליון- 40 קילו ישיבה על כבא,מחזיק משקולות מאחורי הראש,מעלה את היד ומוריד 16 קילו ( שחכתי את השם ![]() רגלים: סקוואט חופשי,ב 22.1 התחלתי, 40 קילו. לחצות רגליים בשיפוע חיובי 65 קילו כפיפת ירכיים המכונה - 25 קילו. יום B ברגע שאני מסיים 3 סטים של 10 אני מעלה משקל,בכל תרגיל. גב: וינץ, 50 קילו. מסור, 22 קילו. חתירה, 45~50 קילו גב תחתון, ביינתיים מחזיק 10 קילו ביד,אני יעבוד ל דד ליפט עוד מעט ברגע שאני יקנה חגורה. יד קדמית : כפיפת מרפיקים בפולי תחתון,ישיבה על כסא, 40 קילו כפיפת מרפקים עם דמבלים,פטישים, 12 קילו כל יד. כתפיים: הנפות לצדדים 7.5 קילו בכל יד,היום אני מעלה משקל. לחיצות כתפיים עם דמבלים,16 קילו כל יד. ** לא תמיד,לחציות כתפיים מאחורי הגב עם מוט אולימפי + 7.5 קילו כל צד = 35 קילו. בטן: כפיפות בטן בשיפוע שלילי, עם 10 קילו עלי. אלכסונים,במכונה 25 קילו, 3 סטים 15 חזרות כל צד. Abxabxx |
![]() |
![]() |