|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע, האיכות על הפנים... אין לי מצלמה נורמלית בבית, צלמתי מהפלאפון..
התמונה מהיום.. לא אימנתי אותם כבר חודש בגלל הצבא ![]() http://img249.imageshack.us/my.php?image=123234tn1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אח שלי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה רגליים , רואים מסה מכובדת בארבע ראשי.
איפה אתה משרת ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה רגליים איש !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פייי אחלה רגליים
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() מצוין אחי רגלים ניראות מעולה!
תמשיך להפציץ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מצטער שלא הספקתי לענות במסנג'ר, אחלה רגליים.
נקודות חיוביות :אחלה ואסטוס לאטראליס (כלומר החלק החיצוני של הארבע ראשי) ,נותן לרגל שלך Sweep ) יפה . גם המידיאליס (באיזור הברך ) מפותח יפה נקודות לשיפור : מקרבי הירך שלך ,תנסה להרחיב את הפיסוק שלך בסקוואט .
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכולם ובמיוחד לארבל על הניתוח המרשים (כרגיל) ולקרייג טיטוס הישראלי
![]() ![]() ![]() אני יודע שיש לי עוד המון לשפר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים טובות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה רגליים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקטע של גלעד וקרייג טיטוס ? הוא לא אמר שהוא שונא אותו כי הוא מתכחש לזה שהוא משתמש בחומרים או משהו כזה ? חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קרייט טיטוס מתכחש לזה שהוא משתמש? אחי תעשה קצת שיעורי בית..
![]() אגב, ארבל, מישהו אמר לי פעם שהבעיה שלי עם מקרבי הירך היא לאו בגלל הסקוואט, שכן אני עושה אותו עם רגליים רחבות יחסית, אלא בגלל הדדליפט שלי שאותו אני מבצע עם רגליים צמודות יחסית. יש מצב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
יש מצב ,אבל אני מאמין שזה תלוי יותר בסקוואט תנסה אולי להרחיב את הפיסוק בכל תנועות הרגליים שלך ,דגש על לג פרס שאפשר להדגיש איתו מקרבי ירך מאוד יפה.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אין קשר לדדליפט, וגם לא לסקוואטים רחבים, הרעיון הוא סקוואטים רחבים והטייה של כף הרגל, כלומר יצירת V בין הרגליים כאשר הן בפיסוק רחב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אמרתי את זה על גוסטאבו באדל בכלל הוא וקינג קמאלי 2 הבודיבילדרים השנואים עלי ואין דבר שאני רוצה יותר משהם ימותו כבר!! ומזה קשור לפוסט חחחחחחחח וחוץ מזה קרייג טיטוס זה הבודיבילדר האחרון!!! שיכול להתכחש לשימוש בחומרים אם הייתה קורא קצת על הסייקלים שהוא וטום פרינס דחפו הייתה מבין. שכחתי לציין את הטימטום של גוסטאבו באדל אין כמה שהבן אדם הזה מפגר היספני מטונף אם המשפט שלו "100% natrual only hard work" על מי אתה בא לעבוד?!?!??! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() פשש תותח.. כמה זמן התאמנת על זה? יענו לפני הצבא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לפני הצבא הייתי שחיף מת. אני בצבא כבר כמעט שנתיים, אימנתי אותם בזמן הצבא... פשוט לפעמים יש התחיבויות בזמן השירות שגורמים לך להפסקות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() טובבב...מסיביות
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד על ההתמדה בצבא מקווה שגם אני יצליח לעלות בזמן הצבא אולי לא בשנה הראשונה אלה רק בשנה הראשונה רק לשמר את המסה הקטנה שלי ואחר כך בשנה השנייה כבר אנימקווה שאני יצליח לקמבן
![]() מסה יפה ברגליים אחי אמרו לך כבר טובים ממני בהצלחה בהמשך ! כמה אחוז אתה דרך אגב 12? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סתם שאלה בקשר לרגליים...
איך אתם יכולים לדעת שזה אשכרה שריר כשזה בתמונה ? עם הרגליים זה בעיה לדעתי כי אני הייתי יכול לעשות פעם רגליים באותו מצב כמו שלו לצלם וזה היה יכול הראות ענק וזה היה רק שומן ואני לא רואה שום הבדל... תציג אחוז שומן זה בעיה לדעת בלי לא?