|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
תודה, תכתוב: גיימר סליחה, טעיתי, אתה צודק אני טעיתי, אתה המלך הכל יכול, אלוהים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() הכי כיף לשבת ולאכול סופגניות, בשביל מה צריך ללכת או לרוץ? סתם מאמץ..
יש עכשיו בחנוכה סופגניות חבל על הזמן , היום אכלתי 2 סופגניות עם שוקולד וקוקוס היה ממש טעים, יש מיליון טעמים. עזוב אותך לרוץ .. תאכל תהנה מהחיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
שאני אוכל אותם אני מרגיש הכי שמח בעולם, זה כל כך טעים, למה לי לוותר על זה? כי זה משמין!?!?!?!? מה אני כוסית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() סופגניות זה קטלני, גם בטל בייגלס יש סופגניות מעולות, ממולאות בכל מיני דברים, שוקולד, ריבת חלב, וניל, ועוד כל מיני דברים טעימים, המחירים שלהם בשמיים אבל, 6-7 שקל לסופגניה קטנה.
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לפעמים צריך לוותר על הנאות קטנות בשביל להנות מההנאות הגדולות באמת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על מי אני עובד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() אם אתה מעוניין בלשמור על מאזן קלורי מסויים לא יקרה כלום אם תוריד את ה-300 קלוריות של הסופגניה ממקור אחר בתפריט, אתה לא חייב להוריד מהחלבון פשוט תוריד את הקלוריות האלה ממקור פחממתי/שומני אחר.
או שתאכל אותה במקום ארוחת ביניים עם שייק חלבון. תאמין לי שלא יקרה לך כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא אלוקים אז אל תשווה סתם את עצמך עליו אתה יודע אולי אתה צודק לגבי הריצה אבל אתה דפוק בתפיסה שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עריכה: אם אתה מדבר איתו תגיד לו שאיתן מחפש אותו.. |
|
![]() |
![]() |