|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רוצה להתאמן בלי תור? תתאמן בבית.
אין סיבה לבנות חד"כ שלא יבייש קניון, סה"כ בשביל לא לחכות תור. מה שכן מקבל את הטענה שלך,לגיטימית, וזאתי גם הסיבה היחידה שמצאתי, אבל לדעתי חד"כים כאלה זה לא בשביל "לא לחכות תור" אלה יותר לעשות בית זונות מהספורט,ולהפוך את זה לסוג של מועדון לדעתי(אולי חד"כ כזה הוא שונה במקצת בגלל שרוב הציוד שלו פונה לקהל הגברים אבל עדיין, הבנת את הפואנטה). או שפשוט אפשר לעזוב אותי בשקט ולא להגיב,סה"כ מורעל מ'זה שעוד מעט מתחיל להתאמן בבית :p. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל אחד ואיך שנוח לו,טוב יותר במכון בגלל שאתה מכיר שם אנשים ויש שם יותר ציוד. תאמין לי במכון אתה יכול להשיג כלוב סקווט,שבבית סיכוי מאוד נמוך שיש למישהו. וכדומה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כלוב סקוואט, איי איי , שני הלחמות בקיר להניח את המוט וגמרנו. ובקשר לאנשים זה בדיוק מה שאני אומר, זה כבר מקום היכרויות לדעתי. טוב יאללה מבחינתי נגמר הוויכוח פה , אין לי כוח להמשיך לחפור , ערב טוב לכולם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
דבר שני זה ציוד יותר מסודר ויותר נוח, צר לי לאכזב אותך אבל אתה לא יכול לעשות פאוור קלין בבית בלי לשבור כמה בלטות בבית.
![]() |