![]() |
ככה חדר כושר צריך להיראות!
|
הייתי בחדרי כושר ברמה כזאת אבל זה היה בחו"ל
בארץ שלנו זה לא מתקרב.. |
ציטוט:
|
סעמק נראה לי גמרתי בתחתונים.....
|
מה שהכי הרג אותי שיש מיליון ספות ודאמבלים אבל רק 6 מכונות אירובי :p
זה פשוט אידאלי בשבילי |
יש חדר כושר אחד שבכלל מתקרב לרמה כזאת בארץ? :\
|
רק גאידמק יכול להקים פה דבר כזה.
|
פייי יאללה חלום בישביל כל אחד שמיתאמן
|
ציטוט:
|
למה אתם צריכים את כל זה?
אז יש מאה ספות לחיצה בשיפוע, אז? מספיק לי שתיהיה ספה אחת - אבל שתהיה פנויה כל פעם שאני יצטרך אותה. פשוט תחשבו על זה .. יותר ספות -> יותר אנשים = טור נשאר +- זהה. איפה אנטון שיתחיל לנהום לנו על Hardcore. ומ'זה משנה לכם כמה אירובי יש שם, העיקר שיהיה שם את הציוד שאתם צריכים. |
|
יש לי חלומות רטובים על מכונים כאלו
*ארבל מתגעגע לטיול בחו"ל* |
ציטוט:
|
מה אתה מדבר.
יש שם סקוואט ראק(גם דדליפט), מקום לפוור קלין, מקום לאימון קפיצות. לחיצות חזה ורגליים מכול הסוגים פולי עליון! מקום אדיר הלוואי עליי להתאמן שם. |
אומנם זה נראה מוגזם מדי ,אבל תבין שבמכון שכזה ,הסיכוי שלא תהיה פנויה מכונה שאתה צריך הוא אפסי....מכונות תפוסות זאת הסיבה היחידה שאימונים לוקחים שעתיים לפעמים.
|
רוצה להתאמן בלי תור? תתאמן בבית.
אין סיבה לבנות חד"כ שלא יבייש קניון, סה"כ בשביל לא לחכות תור. מה שכן מקבל את הטענה שלך,לגיטימית, וזאתי גם הסיבה היחידה שמצאתי, אבל לדעתי חד"כים כאלה זה לא בשביל "לא לחכות תור" אלה יותר לעשות בית זונות מהספורט,ולהפוך את זה לסוג של מועדון לדעתי(אולי חד"כ כזה הוא שונה במקצת בגלל שרוב הציוד שלו פונה לקהל הגברים אבל עדיין, הבנת את הפואנטה). או שפשוט אפשר לעזוב אותי בשקט ולא להגיב,סה"כ מורעל מ'זה שעוד מעט מתחיל להתאמן בבית :p. |
ציטוט:
|
ארבל חביבי, קראת בכלל את כל התגובות שלי?
טענתי שאני לא מבין מה כ"כ חלומי במקום הזה למתאמן רציני, את הציוד שיש בתמונות יש ברוב החדרי כושר בארץ,פשוט בחד"כ הזה יש את הציוד הזה הרבה פעמים אותו מכשיר ואני שואל מה כ"כ חלומי בזה? בקיצור כמו שאמרתי קודם, בית זונות. |
Fuck Me
איזה מכון חלום אלוהים ישמור למה אין לנו דברים כאלה?! 100 בנצ'ים בשיפועים שונים, 100 כלובים, פאקינג אפילו משטחים לפאוור קלין, יא אללה. |
ציטוט:
כל אחד ואיך שנוח לו,טוב יותר במכון בגלל שאתה מכיר שם אנשים ויש שם יותר ציוד. תאמין לי במכון אתה יכול להשיג כלוב סקווט,שבבית סיכוי מאוד נמוך שיש למישהו. וכדומה.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ