|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אני מקווה שאתה יודע מה זה מתכ"ל , שזה אומר 3-4 שנים לא לראות בבית כאילו זה יציאות של 28 במקרה הטוב , קריאה מנטלית וגופנית שאפשר להשתגע מזה...
אם אתה לא 110% פטריות והולך כי זה הכי עלית ומגניב וכאלה עצה שלי אל תילך לזה.. מה גם שהסיכוים להגיע ולא ליפול אפילו אם אתה מתקבל הם אחד למיליון אפילו אם יש לך קב"א 56.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי עם כל הכבוד, אנשים כמוך יש כמו זבל (סליחה על ההשוואה).
אם אתה בא בגישת "סיירת או ניירת", לא רק שלא תתקבל ליחידה מובחרת כלשהי, לדעתי אפילו לא תסיים את הגיבוש. בגיבוש שייטת שאני הייתי אנשים כאלו נפלו כמו זבובים, ואם היו כאלה ששרדו את כל הגיבוש הם לא התקבלו. וצא מהסרט שצנחנים זה מובחר, זה בדיוק כמו שאר חטיבות החי"ר (גולני, גבעתי, נח"ל, ובערך כפיר). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אני מודע לזה. יש לי את הסיבות שלי למה אני רוצה סיירת או צנחנים ולא גבעתי, גולני, נח"ל וחולי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נתחיל מזה שבמהלך ההכשרה הספיצפית ביחידה, היציאות משתנות, יכול להיות שבגלל העומס תצא כל שבוע, ויכול להיות שתסגור גם 28. נמשיך מזה שהם בקושי עושים מילואים והרבה מהעומס נופל על הסדירים בד"כ. כי כשבאים למילואים מעבירים גיבושים\בוחרים מלש"בים לגיבוש מיום סיירות. המסלול קשה, פיזית, מנטלית... אבל יכולים לעבור ואפשר לעבור את זה. "הסיכויים להגיע ולא ליפול אם אתה מתקבל הם אחד למיליון" - שוב פעם אתה מנפיץ בטירוף, יש מחזורים ש-60% מהצוות מסיים את המסלול, יש מחזורים ש-40% ויש מחזורים ויש מחזורים... זהו, סך הכל מדובר ביחידות חשובות מאוד, ממלאות תפקידים חשובים מאוד... אבל יחידות עילית ויחידות מובחרות נוספות לא מנצחות מלחמה. חטיבות החי"ר וחטיבות השריון זה מה שמנצח מלחמות - ולצערינו, לא משנה כמה זה נכון, מלש"בים רבים (ואיכותיים!) מנסים להגיע ליחידות האלו וכאשר הם נכשלים, הם נכנסים לשביזות ואז מגיעים מהר מאוד למקרה סיירת או ניירת, ובקיצור, מעדיפים להיות ג'ובניקים מאשר לוחמים ששומרים שעות במחסומים כדי לשמור שמחבלים לא יסתננו לארצינו המדהימה כדי לפגוע באזרחינו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי שייטת זה לכל החיים ...
תאר לך מצב שבו אתה אחרי שירות, הקמת משפחה .. יושב בארוחת חג , פתאום מתקשרים מהבסיס .. ופעם הבאה שאשתך רואה אותך זה אחרי 17 יום .. זה דברים שכדאי לקחת בחשבון !
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי מה אתה צריך שייטת לך לגולני גבעתי חי"ר זה לא פחות חשוב מצנחנים
גולני וגבעתי ביחידת חיר זה בערך כמו צנחנים תאמין לי אתה עכשיו יושב בבית שלך חושב ששאתה יכול ללכת לסיירת וזה אבל בסיירת יקרעו אותך ותאמין לי שתרצה לעזוב לא חייב בכי קרבי שאפשר גם גבעתי וגולני זהה ממש חשוב גולני אבל פחות קושי מהסיירות וגם דרך גולני אם תרצה ותחשוב שזה מתאים לך תוכל ללכת לסיירות דרך שםםםם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל הסיירות מנוהלות ומופעלות ע''י אנשים שהאינבידואל אצלהם מאד דומיננטי יש להם יכולת אישית גבוהה , והם מסוגלים גם לעבוד בצוות מיוחד וקטן .. ולכן אדם שחושב שהוא מתאים לסיירת או שייטת שינסה ... לא יצליח ילך ליחידה רגילה (שלפי דעתי זה בשר תותחים, בגלל מה שקרה שנה שעברה)
![]() |