![]() |
סיירת מטכ"ל
לפני כמה חודשים היה לי צו ראשון, ובמבחן במחשב בסוף, לחצתי אנטר על הכל כי כבר הייתי רדום (כי ראיתי נמלטים כל הלילה לפני כן :mellow: ). עכשיו הבנתי שהמבחן הזה יכול להיות משמעותי בהאם ישלחו או לא ישלחו לי זימון ליום סיירות, ואני חושב בכיוון של סיירת מטכ"ל..
מישהו יודע האם יש אפשרות לבקש לעשות מבחן חוזר? כי מבחינתי, זה או סיירת מטכ"ל/צנחנים או ג'וב. |
שחכת את השייטת.
|
מזת'ומרת?
|
ציטוט:
|
אין מבחנים חוזרים לא משנה מה קרה לך. היה לך סיכוי להגיד לה שאתה רוצה ללכת הבית ולחזור יום אחר
אבל מבחן חוזר לא ... |
שיטת 13 חבוב לא משחקים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי בבקשה תגיד שלא עשית את זה
בלי לבאס אבל זאת הטעות הכי גדולה שיכלת לעשות, אשכרה דפקת לעצמך 3 שנים. דחוף אבל דחוף תתחיל להפציץ בפקסים את לשכת הגיוס במטרה להשיג מבחנים חוזרים. הסיכוי לא גבוה, אבל לדוג' חבר שלי הצליח [שלח המלצות מפה ועד להודעה חדשה]. למה עשית את זה!@#@!#@! ואם באמת עשית את זה תשכח מסיירת או כל תפקיד שנחשב לקצת איכותי. רוב הסיכויים שתישלח למג"ב או משהו בסיגנון או להיות עובד רס"ר\אפסנאי. תתחיל להפציץ בפקסים אבל תפציץ!!!! |
:ohmy: :ohmy:
אני ישב בכלא צבאי ולא ילך למג"ב.. איזה קריזה יא אללה :cry: :cry: יש לי חבר שעבד תקופה ארוכה בלשכת גיוס. יש סיכוי שזה יעזור? |
או סיירת או צנחנים?
יאללה תתחיל להוריד פרופיל כבר מעכשיו חחח חוץ מיזה שאתה יכול ללכת לגולני זה בן זונהה תאמין לי ואתה יכול לנסות להגיע לסיירת גם שם ואפילו במג"ב ששם גם יכול להיות בן זונה אחלה אנשים וגם שם אתה יכול להגיע לימ"ס שזה בן זונההה אם לא דפקת לעצמך ת'קב"א עוד יותר בראיון אישי חח |
לגבי הורדת פרופיל אין לי בעיות כי ברגע שאני ירצה יש לי מספר אישורים רפואיים שמסדרים לי את הנושא. אבל אני רוצה סיירת!!!!!!!!!!!!
|
מקסימום לא תיהיה קרבי
|
ציטוט:
|
אני רוצה ללכת לגבעתיי
הקיצר כשעיתי תבחן לא עשיתי אותו רציני כי לא רצית ללכת לסיירות או משהו כזה מהתחלה רציתי ללכת לגבעתי גבעתי אפשר ללכת בלי יום סיירות נכון?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי זה התנדבותי |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה הדבר הכי חשוב שיש בצו, אפילו החיילת באה אלייך בהתחלה שואלת אם אתה בטוח שאתה רוצה לעשות היום ושאתה במייטבך כי זה תאכלס מה שקובע מי אתה, הפרופיל אפילו פחות חשוב מזה |
הפסיכוטכני לא הכי משפיע על הקב"א.. מה שבאמת משפיע זה הרקע הכללי שלך
בית טוב, סיווג בטחוני גבוהה ולא בעייתי בביצפר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ