ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-12-07, 19:28   #1
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פינגווין
אם קרבי אז קרבי עד הסוף, הלא כך?
אני כנראה וישלח להם בקשה ליום סיירות/גיבוש
למרות שזה הולך להרוג לי תמסה שצברתי אבל אבל אבל נחזור ובגדול
ברור שאם קרבי אז כמו שצריך, אבל שייטת, מטכ"ל, 669 וכו' וכו', זה לדעתי אפילו יותר מזה, ובנאדם שאין לו חוסן מנטאלי ורצון עז להיות בתפקיד לא יכול \ צריך ללכת לשם, במיוחד כי זה "מגניב להיות עילית".
גם צנחנים (ביניהם גם דובדבן), גולני, גבעתי, נח"ל, כפיר וכו' זה קרבי עד הסוף, בכלל חי"ר זה קרבי עד הסוף אם באמת לחשוב על זה, וללא קשר גם יחידות שהם לא חי"ר כמו חיל אוויר זה קרבי, השאלה מה התנאים שרוצים לשרת בהם

קרדיט ליוסי פינגווין התותח
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-07, 19:31   #2
פינגווין
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה

הסמל האישי שלפינגווין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danzig
ברור שאם קרבי אז כמו שצריך, אבל שייטת, מטכ"ל, 669 וכו' וכו', זה לדעתי אפילו יותר מזה, ובנאדם שאין לו חוסן מנטאלי ורצון עז להיות בתפקיד לא יכול \ צריך ללכת לשם, במיוחד כי זה "מגניב להיות עילית".
גם צנחנים (ביניהם גם דובדבן), גולני, גבעתי, נח"ל, כפיר וכו' זה קרבי עד הסוף, בכלל חי"ר זה קרבי עד הסוף אם באמת לחשוב על זה, וללא קשר גם יחידות שהם לא חי"ר כמו חיל אוויר זה קרבי, השאלה מה התנאים שרוצים לשרת בהם
חבר שלי עוד מאט מסיים תשירות שלו (צנחנים) הוא אמר שהוא נהנה מכל רגע

משוחרר!

Manchester United
Manchester United
ManchesterUnited
Manchester United
Manchester United

פינגווין מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-07, 19:40   #3
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

אני מקווה שאתה יודע מה זה מתכ"ל , שזה אומר 3-4 שנים לא לראות בבית כאילו זה יציאות של 28 במקרה הטוב , קריאה מנטלית וגופנית שאפשר להשתגע מזה...
אם אתה לא 110% פטריות והולך כי זה הכי עלית ומגניב וכאלה עצה שלי אל תילך לזה..
מה גם שהסיכוים להגיע ולא ליפול אפילו אם אתה מתקבל הם אחד למיליון אפילו אם יש לך קב"א 56..
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-07, 20:06   #4
פינגווין
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה

הסמל האישי שלפינגווין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !Demon!
אני מקווה שאתה יודע מה זה מתכ"ל , שזה אומר 3-4 שנים לא לראות בבית כאילו זה יציאות של 28 במקרה הטוב , קריאה מנטלית וגופנית שאפשר להשתגע מזה...
מה גם שהסיכוים להגיע ולא ליפול אפילו אם אתה מתקבל הם אחד למיליון אפילו אם יש לך קב"א 56..
מודע לעניין.

משוחרר!

Manchester United
Manchester United
ManchesterUnited
Manchester United
Manchester United

פינגווין מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-07, 20:28   #5
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פינגווין
מודע לעניין.
אתה הדובר הרשמי שלי
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-07, 20:33   #6
שומר החומות
חבר פעיל

אחי עם כל הכבוד, אנשים כמוך יש כמו זבל (סליחה על ההשוואה).
אם אתה בא בגישת "סיירת או ניירת", לא רק שלא תתקבל ליחידה מובחרת כלשהי, לדעתי אפילו לא תסיים את הגיבוש.
בגיבוש שייטת שאני הייתי אנשים כאלו נפלו כמו זבובים, ואם היו כאלה ששרדו את כל הגיבוש הם לא התקבלו.

וצא מהסרט שצנחנים זה מובחר, זה בדיוק כמו שאר חטיבות החי"ר (גולני, גבעתי, נח"ל, ובערך כפיר).
שומר החומות מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-07, 21:05   #7
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שומר החומות
אחי עם כל הכבוד, אנשים כמוך יש כמו זבל (סליחה על ההשוואה).
אם אתה בא בגישת "סיירת או ניירת", לא רק שלא תתקבל ליחידה מובחרת כלשהי, לדעתי אפילו לא תסיים את הגיבוש.
בגיבוש שייטת שאני הייתי אנשים כאלו נפלו כמו זבובים, ואם היו כאלה ששרדו את כל הגיבוש הם לא התקבלו.

וצא מהסרט שצנחנים זה מובחר, זה בדיוק כמו שאר חטיבות החי"ר (גולני, גבעתי, נח"ל, ובערך כפיר).

אני מודע לזה. יש לי את הסיבות שלי למה אני רוצה סיירת או צנחנים ולא גבעתי, גולני, נח"ל וחולי.
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-07, 20:09   #8
tRONic
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !Demon!
ללוחמי יחידות העילית יש את התנאים הטובים ביותר. יותר מדי טובים אפילו.
נתחיל מזה שבמהלך ההכשרה הספיצפית ביחידה, היציאות משתנות, יכול להיות שבגלל העומס תצא כל שבוע, ויכול להיות שתסגור גם 28.
נמשיך מזה שהם בקושי עושים מילואים והרבה מהעומס נופל על הסדירים בד"כ. כי כשבאים למילואים מעבירים גיבושים\בוחרים מלש"בים לגיבוש מיום סיירות.
המסלול קשה, פיזית, מנטלית... אבל יכולים לעבור ואפשר לעבור את זה.
"הסיכויים להגיע ולא ליפול אם אתה מתקבל הם אחד למיליון" - שוב פעם אתה מנפיץ בטירוף, יש מחזורים ש-60% מהצוות מסיים את המסלול, יש מחזורים ש-40% ויש מחזורים ויש מחזורים...

זהו, סך הכל מדובר ביחידות חשובות מאוד, ממלאות תפקידים חשובים מאוד... אבל יחידות עילית ויחידות מובחרות נוספות לא מנצחות מלחמה. חטיבות החי"ר וחטיבות השריון זה מה שמנצח מלחמות - ולצערינו, לא משנה כמה זה נכון, מלש"בים רבים (ואיכותיים!) מנסים להגיע ליחידות האלו וכאשר הם נכשלים, הם נכנסים לשביזות ואז מגיעים מהר מאוד למקרה סיירת או ניירת, ובקיצור, מעדיפים להיות ג'ובניקים מאשר לוחמים ששומרים שעות במחסומים כדי לשמור שמחבלים לא יסתננו לארצינו המדהימה כדי לפגוע באזרחינו.
tRONic מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-07, 21:28   #9
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tRONic
ללוחמי יחידות העילית יש את התנאים הטובים ביותר. יותר מדי טובים אפילו.
נתחיל מזה שבמהלך ההכשרה הספיצפית ביחידה, היציאות משתנות, יכול להיות שבגלל העומס תצא כל שבוע, ויכול להיות שתסגור גם 28.
נמשיך מזה שהם בקושי עושים מילואים והרבה מהעומס נופל על הסדירים בד"כ. כי כשבאים למילואים מעבירים גיבושים\בוחרים מלש"בים לגיבוש מיום סיירות.
המסלול קשה, פיזית, מנטלית... אבל יכולים לעבור ואפשר לעבור את זה.
"הסיכויים להגיע ולא ליפול אם אתה מתקבל הם אחד למיליון" - שוב פעם אתה מנפיץ בטירוף, יש מחזורים ש-60% מהצוות מסיים את המסלול, יש מחזורים ש-40% ויש מחזורים ויש מחזורים...

זהו, סך הכל מדובר ביחידות חשובות מאוד, ממלאות תפקידים חשובים מאוד... אבל יחידות עילית ויחידות מובחרות נוספות לא מנצחות מלחמה. חטיבות החי"ר וחטיבות השריון זה מה שמנצח מלחמות - ולצערינו, לא משנה כמה זה נכון, מלש"בים רבים (ואיכותיים!) מנסים להגיע ליחידות האלו וכאשר הם נכשלים, הם נכנסים לשביזות ואז מגיעים מהר מאוד למקרה סיירת או ניירת, ובקיצור, מעדיפים להיות ג'ובניקים מאשר לוחמים ששומרים שעות במחסומים כדי לשמור שמחבלים לא יסתננו לארצינו המדהימה כדי לפגוע באזרחינו.
חח אלק תנאים טובים..בשייטת אחרי שנה חוצי בערך ניהיות לך יציאות פחות או יותר נורמליות..אוטומטית אתה חוץם קבע לשנה..
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-07, 21:33   #10
ZoonD
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלZoonD

עוסק ב:: סטודנט

אחי שייטת זה לכל החיים ...
תאר לך מצב שבו אתה אחרי שירות, הקמת משפחה ..
יושב בארוחת חג , פתאום מתקשרים מהבסיס ..
ופעם הבאה שאשתך רואה אותך זה אחרי 17 יום ..

זה דברים שכדאי לקחת בחשבון !
ישן 22-12-07, 21:41   #11
Eskimo :-)
חבר פעיל

תאמין לי מה אתה צריך שייטת לך לגולני גבעתי חי"ר זה לא פחות חשוב מצנחנים

גולני וגבעתי ביחידת חיר זה בערך כמו צנחנים תאמין לי

אתה עכשיו יושב בבית שלך חושב ששאתה יכול ללכת לסיירת וזה אבל בסיירת יקרעו אותך ותאמין לי שתרצה לעזוב לא חייב בכי קרבי שאפשר גם גבעתי וגולני זהה ממש חשוב גולני אבל פחות קושי מהסיירות וגם דרך גולני אם תרצה ותחשוב שזה מתאים לך תוכל ללכת לסיירות דרך שםםםם
Eskimo :-) מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה