|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)מה דעתך על כמויות הסטים והטווחי חזרות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בקשר לרגליים: סקוואט ודדליפט הם תרגילים כבדים פיסית ומנטלית. אתה לא תוכל לעשות אותם כמו שצריך בסוף האימון. העצבים שלך יהיו חלשים, וכך גם המוח שלך. 2) לא הייתי נותן יותר מ4 סטים לשריר גדול.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)אני יעשה את הסקוואט והדדליפט בתחילת אימון כמו שאמרת אבל אז אני לא יצליח לעשות חתירה לגב בעמידה אני יכול לעשות במקום חתירה חופשית חתירה כזאת? http://www.exrx.net/WeightExercises/...ntOverRow.html 3)הנה עם השיפורים איך שכתבתי זה גם הסדר עבודה מראשון לאחרון יום ראשון: אימון כבד 24 סטים סקוואט 5x4-6 דדליפט 5x4-6 לחיצת חזה 5x4-6 חתירה טי באר במכונה 3x4-6 מתח 2x4-6 הנפות לצדדים 2x10-15 יד קדמית 1x10-15 יד אחורית 1x10-12 __________________ יום שלישי: אימון קל 21 סטים סקוואט 3x10-12 דדליפט 3x10-12 לחיצת חזה שטוח 3x10-12 חתירה טי באר במכונה 2x10-12 מתח 1x10-12 הנפות לצדדים 3x 6-8 יד קדמית 3x6-8 יד אחורית 3x6-8 __________________ יום חמישי: אימון בינוני 22 סטים סקוואט 4X8 דדליפט 4X8 לחיצת חזה שטוח 4x8 חתירה טי באר מכונה 2x8 מתח 2x8 הנפות לצדדים 2x8-12 יד קדמית 2x8-12 יד אחורית 2x8-12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי משנה כמה דברים:
א.סקוואט ודדליפט "קלאסי"באימון אחדX3 בשבוע נראה לי over ומיותר לפי דעתי ביום הכבד תעשה את הדדליפט ובשאר הימים סקוואט . ב.אישית לא הייתי משחק כל כך בתרגילים מורכבים של 2 סטים מיותר לדעתי בחר תרגיל בסיסי לכול קבוצה ותתמקד בו. ג.תנסה לבנות את זה מסביב ללוגיקה של 5X5 של ביל סטאר התוכנית הזאת פשוטה כמו לחם וחמאה אבל עושה את העבודה. הכיוון שלך מבחינת סטים וטווחי חזרות בסדר גמור למרות שאני אישית הייתי עושה גם ביום הכבד 4 לגדול 2 לקטן בשביל לשמור על האימון קצר ככול שאפשר, deload כול 3-4 שבועות ואתה בדרך הנכונה. בהצלחה.
Only the Strong Shall Survive I'm not a quitter. It's like a dog. You can kick a dog so long and it will do two things. It's either gonna roll over and die... or it's gonna bite you and attack you. And I'm the kind of person who's the type of a dog who would bite back . Mike Katz
|
![]() |
![]() |