|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() אממ תקשיבו שניה .
הבנתי שאין לי שום צורה בחזה שזה לא משהו בכלל אני רוצה לעבוד על זה עכשיו וראיתי צורה די יפה עכשיו השאלה שלי זה איזה תרגיליעם גורמים לצורה כזו הרי יש כול מיני סוגי תרילים(חזה עליון חזה תחתון..) אז אשמח אם תראו לי תרגילים לצורה זו.. ![]() ![]() ![]() אז כמו שרשמתי איזה תרגילים אם אפשר סירטונים קצרים.. http://www.exrx.net/Lists/WtMale.html נ.ב זה PSPS לאלה שלא יודעים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כולם היו רוצים כזה חזה מרובע ויפה
אבל זה לא אפשרי לצערי וצער כולנו.... מה שנולדת זה מה יש.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף פעם ,אבל אף פעם אל תסתכל על אחרים ותשווה אותם אלייך ואף פעם אל תצפה להיראות כמו מישהו אחר כי זה לא יהיה!!! כל אחד והגוף שלו והגנטיקה שלו ,לכן חבל על ההשוואה היא מיותרת . תתאמן תגיע לתוצאות ותהיה מרוצה מהגוף שלך ,תלמד לאהוב את מה שיש לך ואל תביא כל שני וחמישי תמונות של הבטן של מייקל לואיס ,החזה של ארנולד שוונצנגר כי זה לא הולך ככה.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ממ אנשים נירא לי שלא הבנתם אותי חח
אני יודע לא לשאוף לאף אחד ואם כן כאילו בגודל שלו וזה אבל לא בצורה עכשיו שאני מיתכוון צורה בחזה אני מיתכון לא אותו צורה אבל שיראה כאילו אותו צורה עם גנטיקה שלי דוגמא: http://www.flix.co.il/tapuz/channel.asp?c=159 תראו כולם שם אותו צורה חזה מרובע יפה אבל פשוט גנטיקה שונה הבנתם עכשיו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כי לכולם יש גנטיקה מושלמת שם אז ברור שיהיה להם חזה יפה ומרובע
אתה לא יכול לשנות צורה. נקודה. לא משנה איזה תרגיל תעשה או תמציא שום דבר לא יעזור
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכים בכל מילה שלך אחי .. ![]() |
|
![]() |
![]() |