|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היי היי היי תודה רבה.
כמו שכולם מכירים, באחוז שומן גבוה היד נראית פחות מסיבית למרות ההיקף הסביר, אני חושב שכאשר תהיה מחוטבת ויהיה לה "פיק" כפי שהוגדר היא תראה יותר טוב. סה"כ גם לי יש הרגשה שהידיים קצת מאחור, והכתף הקדמית גם כן בגלל הפציעות, ננסה לשפר את הכל בהמשך החורף. סה"כ נחמד לי שהתגובות טובות ויש לי מוטבציה להמשך הדרך. יואב הגיע הזמן לקצת תמונות חדשות שלך. נראה איך הילד השפיע על האימונים ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() נראה ממש טוב במיוחד הגב צריך לשפר את החזה ויד קדמית בכל מקרה מה ההיקפים?כמה זמן מתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() 5 שנים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מצויין אחי יש לנו אותם נתונים רק שאני בן 17 ואני 84 קילו ואני מקווה להגיעה בסוף החורף גם ל95 קילו
מקווה לא לעלות יותר אחוזי שומן ממה שאתה בתמונות
![]() |
#28 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
מנהל ראשי
|
![]() אני האמת אף פעם לא מצטלם ביום של אימון או עם פאמפ, כי זה נותן מראה שונה לגמרי מאשר המראה "הרגיל", אני בטוח שכולכם שמתם לב לזה שאתם ניראים ממש שונה אחרי אימון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון שהוא נותן מראה יותר מאסיבי....אבל זה לא הופך אותך משחיף לרון קולמן. כולה עוד סנטימטר אולי טיפה יותר בהיקפים... מי שנראה טוב עם פאמפ נראה טוב גם בלעדיו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחזק, חוץ מהוורידים ושבמנוחה השרירים כמעט לגמרי מקווצים זה לא כזה הבדל. ד"א יום אחד שיהיה לך בן, יש לי תחושה שאני יודע איך יקראו לו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() גדלת מאז התמונות האחרונות שלך שראיתי פה והבטן נמצאת במצב ממש טוב ביחס ללמשקל שלך
תמשיך להרביץ חזק ובטוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() נוני תודה גבר.
לגבי תרגילים לפיק של הבייספס, סתם שטויות. בייספ זה בייספ, ויש לו צורה גנטית.
![]() |
![]() |