|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתם נאיבים כלכך.....תראו את שאר התמונות ..... בכל התמונות הוא שחיף טילים ...ורק פה יש לו יד? תעשו טובה...
טוב לגביי שוקס זה אתר מעצבן ביותר של אומוהים+אימוים+שחיפים...אבל תנסו להסביר לי אחת ולתמיד? איך זה תופס אצל בנות לשקול 50 לעשות שיער כמו מטומטם ?!?!?! אבל Shoot Me על בנות זה עובדדדדד אייייך? אין דבר כשה גנטיקת על תפסיקו לזיין בשכל תשקיעו ותעבדו...אתם עם הגנטיקות שלכם.... ואנטונרור ??????? מה זה גנטיקה מטורפת ?! מה השטויות האלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תתפלא אבל יש אנשים שמשקיעים את הנשמה שלהם ולא רואים חצי מהתוצאות של אנשים שמתאמנים הכי גרוע ואוכלים מה שבזין שלהם. אימונים ותזונה זה רק 50% ממה שצריך כדי להגיע לתוצאות מרשימות.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
כל אחד פה מאשים תגנטיקה אז לא נולדת רחב כתפיים אז מה? תוך שנה של אימונים אתה יכול להסתיר אתזה חופשי אולי יש אנשים שמפותחי טבעי אבל בסוף כולם משתווים. אם אתה לא מתכוון להיות בטופ של האולימפיה הגנטיקה שלך לא משנה הרבה
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
מה רע בזה? אולי אתה עולה לאט בשריר אבל בכל ימות השנה אתה נירא פצצה מה רע בזה? לא ראיתי את שניהם לא יודע מה המבנה שלהם אבל... אבל סוליקו וסיקס פאק תראה איך הם נראים
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי תיראה אותי נילחם בשיניים כדי לעלות להיקף מסכן של 35 ואני רואה הומו מהמכון שמתאמן חודשים וכבר יש לו 36... דרך אגב מאיזה רוחב כתפים אפשר להחשיב רחב ? :O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שהגנטיקה שלהם פשוט קטלנית ומספיק להם צ'ק צ'ק אחד והם מתחילים לגדול גם בלי לקרוע ת'תחת. לעומת זאת- יש אנשים שישיקיעו (ואני כרגע לא משקיע ולא מתאמן חודשיים) ולא יראו תוצאות טובות בגלל גנטיקה חרבנה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אם לקחת מישו עם גנטיקה על סבירה ולתת לו להתאמן מ 18-21 ולקחת מישו עם גנטיקה מעולה וגם לתת לו 3 שנים 18-21 אולי בהתחלה הוא יעקוף אותו אבל בסוף ה 21 הם יהיו +- שווים זה מה שאני ראיתי בעניים שלי
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ואני אומר לך את זה בתור אחד שהגנטיקה שלו לא בשמיים בכלל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | ||||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אם יש לך כתפיים צרות, אז זה לא משנה כמה מסה תבנה מסביבם, המבנה של החזה למשל יהיה צר בכל מקרה כי המרחק בין הסטרנום לכל זרוע הוא מלכתחילה קטן. אז אין לך בסיס לבנות עליו מסה, אז על מה תבנה אותה בדיוק, על האוויר? בוא אני אשאל אותך כזה דבר, מאחר ואתה אומר שכולם יכולים להגיע לאותם תוצאות בסופו של דבר. מה מונע מכל בן אדם להגיע להיקף זרוע של 100 ס"מ? מה בגוף עושה את המגבלה הזאת? ואם המגבלה הזאת קיימת, אז למה שהיא לא תהיה שווה אצל כולם, מה שמבטל את מה שאמרת שאקטומורף יכול להגיע לאותם תוצאות של מזומורף? (כי במקרה הזה, האקטומורף יעשה כברת דרך ארוכה יותר מהמזומורף, ואם המזומורף יעשה את אותה דרך אז שוב פעם אנחנו מגיעים לאותו מצב שהאקטומורף נחות יותר בתוצאות שלו). בכלל, גנטיקה זה לא רק היכולת לעלות במסת שריר או לעשות חיטוב, זה בעיקר פרופורציות בין שרירים והצורה עצמה של השריר. ציטוט:
ציטוט:
דבר אחרון... ציטוט:
![]() |
![]() |