![]() |
חחח קבלו את הליצן הזה משוקס!
|
ליצן ליצן, אבל יש לו חיטוב חביב בזרוע
גם לחבר'ה שהם לא באדיבילדרים יש זכות להיתגאות בגוף שלהם *הערה :אם עובר באדיבילדר ליד ,הם צריכים במיידי להוריד את הגופיה וללבוש פליז מהבושה ,גם אם אמצע אוגוסט* |
אני מתכוון ל - 20 ליטר פוטושופ שהושקע פה.
|
ציטוט:
צריך לכבד כישורי אומנות :P |
אני צריך להכיר לך את מיכאל מהבסיס שלי - לא איזה משהו יוצא דופן באופן כללי - אבל גנטיקת ידיים של 1 ל - 1000 לפחות.
|
ציטוט:
היה לי אחד כזה במכון הקודם שלי כל הגוף שלו בדיחה ,אבל זרועות פסיכיות לגמרי |
ציטוט:
|
אמממ אז זה השוקס שכולם מדברים עליו
|
אכן
מעוז הemo ברשת |
ציטוט:
|
או שיש כאן פוטושופ מטורף
או שהבן אדם הזה עם גנטיקת זרוועת מטורפת וחזה חרא הזוי לגמרי תבהירו לי |
שמעו דווקא לא נראה כמו פוטושופ
|
בתמונות האחרות יש לו יד 36-38 ובתמונה ההיא זה נראה כמו 42-44 זה פוטושופ בדוק סתכלו את יד ימין לעומת יד שמאל זה פשוט מגוחך כל טמבל רואה שזה פוטושופ!!!!!!!!
|
אתם נאיבים כלכך.....תראו את שאר התמונות ..... בכל התמונות הוא שחיף טילים ...ורק פה יש לו יד? תעשו טובה...
טוב לגביי שוקס זה אתר מעצבן ביותר של אומוהים+אימוים+שחיפים...אבל תנסו להסביר לי אחת ולתמיד? איך זה תופס אצל בנות לשקול 50 לעשות שיער כמו מטומטם ?!?!?! אבל Shoot Me על בנות זה עובדדדדד אייייך? אין דבר כשה גנטיקת על תפסיקו לזיין בשכל תשקיעו ותעבדו...אתם עם הגנטיקות שלכם.... ואנטונרור ??????? מה זה גנטיקה מטורפת ?! מה השטויות האלה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה רק אני או שיש לו תמונה של מייקל לואיס בחדר :laughing: :laughing:
|
אני רק רואה בתמונות את אלוהים,סאבלימינל והצל אנג'לינה ג'ולי ואבריל לווין
http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../210/954/3.jpg |
ציטוט:
תתפלא אבל יש אנשים שמשקיעים את הנשמה שלהם ולא רואים חצי מהתוצאות של אנשים שמתאמנים הכי גרוע ואוכלים מה שבזין שלהם. אימונים ותזונה זה רק 50% ממה שצריך כדי להגיע לתוצאות מרשימות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ