|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי אם שמך אינו גלעד בן יעקב או כל סטרואידניק אחר שמתכנן לעלות עם חוטיני לבמה ושבאדיבילדינג זה כל חייו אני לא רואה כל סיבה לאכול לפי תפריט קפדני ולא לפספס אימונים ולא לאכול דברים משמינים שמחוץ לתפריט... למה לחסוך מעצמך הנאה ונחת ולסבול? ואני לא קונה את הקישקוש שזה עושה אוותך שמן ושאם אני לא אקפיד תפריט ולא אתאמן קבוע בלי לפספס אימון אני לא אגדל... כי אני יותר גדול פה מרוב הפורום ואני לא שומר תפריט ולא מונע מעצמי הנאות כאלה ואחרות לעולם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אצלי זה חלק מתפיסת חיים כוללת שאם כבר עושים משו אז כמו שצריך בלי לחפף כמעט... ככה בלימודים וככה בכל מיני תחומים שאני מחליט להשקיע בהם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תיזהר אחי שמעתי במדבר בזמן האחרון יש שדים טזמנים הם אוכלים הכל!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי חייב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע אחי אני חייב להגיד לך שבקטע האחרון מה שציטטתי זה בול אני כל מה שאני בוחר להשקיע בו אני נותן את הנשמה שלי ... לפני שהגעתי ל BB הייתי רוכב אופניים 3 וחצי שנים והתחרתי בחול ונסעתי למחנות אימונים בחול ובארץ והגעתי להשיגים שלא חשבתי שאני יגיע בחיים (סגן אלוף הארץ לקטגוריה 15 -16) אל תשאלו למה פרשתי סיפור ארוך .... רק הייתי חייב להגיד לך אחי ש ממש זה אני בידוק מה שרשמת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
לאן יגיע מישהו שמחפף בכל דבר? ![]() |
|
![]() |
![]() |