![]() |
מחר טיול שנתי :)
מחר טיול שנתי למדבר יהודה
קניתי 6 חטיפי חלבון של ABB כל אחד מעל 500 קלוריות ו40 גרם חלבון גרם אחד אני לא יורד בטיול הזה ::basketball: אני יגיד לכם אם הם טעימים אחרי זה &^^ |
כמה עולה כל חטיף שכזה ?
|
ציטוט:
|
מה טיול שנתי
אין לך שביתה? |
:\ .
|
ציטוט:
|
יש שביתה, ויש גם טיול שנתי D: כיתה יא'
כל חטיף 18 שקל ניראהלי, אבל לא מישראלבודי.. תאכלס טיול שנתי שעבר כל הטיול הלכנו , שרפתי פול קלוריות חזרתי ירדתי איזה קילו וחצי, בזין שלי אני חוזר עדיין שוקל 74 חח |
מוזר מאוד אנחנו כבר שנתיים אין לנו כלום
|
ציטוט:
|
נשבע לך אני מרחם עליך.. טיפה אבל ממש טיפה הגזמת..
שמת גם קופסאות טונה ודאמבלים בתיק? |
טיול שעבר לקחתי טונה אחי, דאמבלים לא :flowers:
שמע בזין שלי מה שתגידו, אני לא רוצה לרדת במשקל :jockey: יש חלק מהמורים שלנו בהסתדרות וחלק בארגון, אני למשל הולך לבצפר רק מתי שיש לי פיסיקה שזה ראשון רביעי ושישי, כל השאר לא הולך... וזה גם דופק אותי מבחינת אימונים השביתה הזאת כי חברים שלי יוצאים בערב אז השינה לא משהו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היום למשל לא הלכתי לבצפר לא היה בא לי , ישנתי עד מאוחר , ובאימון השתגעתי :character63: |
גם לי יש מחר טיולל טוב נו אנחנו באותו בצפררp=
|
ציטוט:
מבצפר אפשר להבריז, מעבודה לא.. זאת הבעיה. |
ציטוט:
טיול שנתי שעבר אשכרה שקלתי לקחת תדברים האלה של השכיבות שמיכה... זה מין פוביה כזאת מלרדת במשקל/ היקפים.... :jockey: |
ציטוט:
באמת טיול שנתי לקחתי טונה ::jockey: לאילת גם לקחתי.. אבל לא השתמשתי.. דפקתי בגטים מבגט דולפין במרכז שמה מול מלון הים האדום מישהו מכיר .? 24 שקל זה פלוס תוספת בשר, בערך 1500 קלוריות לבגט אנשים אני אומר לכם אתם לא מאמינים איזה בגטים חחח, שמים לכם בלי סוף פסטרמות והכל =] |
נו ומה תעשו בצבא?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ