|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מוצרי הרזיה וחיטוב? אם תהיה יותר ספציפי לגבי מוצר מסוים שראית ואתה מתלבט אם לרכוש או לא יהיה יותר קל לעזור.
לדעתי חיטוב = תפריט תזונה שיתאים לך אישית להורדה במשקל + המשך תוכנית האימונים בחדר הכושר בדגש על החלק האירובי. לגבי מוצרי הקריאטין - בתור אחד שלא השתמש מתוסף מעולם, תתחיך בקריאטין מונו. 5 גרם 30-45 דק' לפני האימון 5 גרם מיד לאחר האימון, ביום ללא אימון 5 גרם. ללא העמסה. בהצלחה.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוגע למוצרי הרזיה וחיטוב הקטע שאין לי משהו ספיציפי.. ואיך לוקחים את הקריאטין וזה אני יודע הכל , פשוט לא יצא לי להתשמש.. הידע שלי רחב מאוד בנושא התזונה וכושר גופני. אני רק מבקש פה המלצות על משהו מסויים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שמע אם אתה משחק כדורסל זה אחל'ה פעילות אירובית וזה גם כיף.
בנוגע לחיטוב - הרבה לוקחים כאן ויטה לייף 2000 ועושה רושם שזה מוצר מעולה. בנוגע למסה - קריאטין לוקחים לאו דווקא רק במסה - עד כמה שידוע לי. יש אבקות חלבון מעולות אבל בגדול אפשר להשיג כמעט הכל מאוכל, תוספים ותחליפים עושים את החיים יותר נוחים (ועד כמה שגיליתי להפתעתי אפילו האבקת חלבון הכי יקרה - יוצא יותר זול מ2 גביעי יוגורט הכי פשוט מבחינת מנה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וקריאטין עדיף לקחת במסה ..גם כי עדיף לשלב את זה עם פחמימות וגם אם תהייה במסה אני מאמין שזה ישפיע יותר עקב זה שאתה אוכל יותר גם מחיטוב. |
|
![]() |
![]() |