|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חזה :
לחיצת חזה במוט (ישר)3x10 לחיצת חזה מוט (שיפוע חיובי) -3x10 רגליים - פשיטות ברכיים 3x10 תאומים 3x10 גב מתח (חימום) 2x6 טי באר 3x10 פולי עליון 3x10 כתפיים הרחלקה לצדדים 2x10 הרחקה מלפני 2x10 הערה* - לא עובד בכתפיים על תרגילים מורכבים מסיבה אישית בייספס כפיפות ב-w 2x10 פטישים 2x10/משקולות יד,יד . טרייספס - לחיצה צרפתית הורדת חבל כלפי מטה בטן פעמיים בשבוע 3x15 אני יודע שבעיינכם היא לא ניחשבת לתוכנית טובה אבל אני מקווה שחלקכם יחשוב אחרת |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית בלאי
אין פה מה לשנות, פשוט למחוק אותה ולבנות חדשה, היא גרועה לגמרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() החלק הכי מפגר בתכנית זה הרגליים. אין עבודה של כל הרגל חוץ מהשוק והארבע ראשי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתם מציאים להכניס ?! ואם אפשר תיאור של התרגיל כי אני לא מבין מה כל תרגיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה מה לשפר...אז ככה:
את הלחיצה חיובי הייתי מחליף לפלייס חיובי רגליים שים סקווט או משהו,או לפחות תרגיל ל4 ראשי ותרגיל לירך..תוותר על תאומים גב תוריד תמתח כתפיים תוריד תרגיל אחד ובכל זאת תנסה לשלב לחיצת כתפיים יד קדמית ואחורית תוריד תרגיל בכל אחד ועכשיו זה קצת יותר טוב תוריד בחלק מהתרגילים ל 8 חזרות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי התוכנית בהתייחסות לעזרת רועי :
חזה: לחיצת חזה במוט (ישר) 3x10 פלייס בשיפוע חיובי (עליון) 3x10 גב - Tbar 3x8 פולי עליון 3x8 כתפיים - לחיצת כתפיים/חתירה בעמידה 3X10 יד קדמית - כפיפות במוט W אני יעשה 4x7/8 יד אחורית - לחיצה צרפתית/קיק באק -4x8 רגליים - אני כבר אעשה עבודה על 4 ראשי ניראה כבר מה... עכשיו מה אתם אומרים לשנות או להוסיף ככה לאט לאט אני ימקד את עצמי לתוכנית שניראת הכי טוב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רוי*
ורגליים את תחפף..רגליים הכי חשוב ![]() יש קצת לשנות.. כתפיים תוריד 1-2 סטים ידיים אל תעשה יותר מ 2 סטים..עובדות מספיק בגב הייתי מחליף את טיבאר בבנט אובר וקיקבק לא תרגיל ממש טוב..אפחד לא אוהב אותו חחח תעשה לחיצה צרפתית |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי אבל אתה אומר לי לעשות 2 סטים מידיים זה אומר שיצא לי לעשות בשבוע רק 6 סטים זה כלום וזה ידוע שאפשר לעשות 12 סטים לשריר קטן במשך שבוע ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תגיבו על התוכנית
|
![]() |
![]() |