|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
כבר נאמר באשכול שאם תערבב אם פחמימה זה לא ישפר את הספיגה אבל למרות זאת גם אפשרות ולא יודע בקשא לשיק ותלוי באבקה כמה קריאטין יוצא אני לא כל כך יודע נחכה לגיל ניסים חחחחחח ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אז קדימה גיל ניסים. תשפוך לי קצת אור על הענינים כדי שאני אוכל להזמין את הקריאטין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
5 גרם בבוקר-5 גרם ליפני אימון-5 גרם אחרי אימון, זה בשבוע ה-1. בשבוע ה-2 5 גרם ליפני, ואחרי אימון. כפית שטוחה,=5 גרם קריאטין. אתה יכול לערבב את הקריאטין עם החלבון אין בעיה, ואין צורך לקחת את הקריאטין עם פחממה.
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה גיל. תודה.
שאלה אחרונה. השבוע השני הוא בעצם כמו שאר השבועות נכון? כאילו עם אני לוקח קריאטין חודש וחצי אז כל יום חוץ מבשבוע הראשון אני לוקח 5 גרם לפני אימון ו5 גרם אחרי אימון? אם כן אז זה מצויין כי האבקה תספיק לי לחודשיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() גיל אמר שזה לא הכרחי, הוא לא אמר שאסור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו אני מבולבל שוב. צריך לקחת את הקריאטין ברגע שהאימון נגמר או שאפשר גם אחרי איזה 20 דקות. וכמה זמן לפני האימון צריך לקחת? והחל מהשבוע השני עד שמפסיקים להשתמש צריכים לקחת 5 גרם לפני ו 5 גרם אחרי האימון? ומה תקופת המינימום והמקסימום לשימוש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אוהב לשלב סוכר ענבים ואפילו מעט מלח (נתרן/אשלגן), יש מחקרים שאומרים שהסוכר לא עוזר כמו שחשבו, אבל אני לא מוותר. לאחרונה הוספתי גם ארג'נין NO, זה בכלל מפוצץ. הם זה אומר שאתה צריך את כל זה כמוני? בטוח שלא אבאל'א, ![]() תתקשר לחנות של ישראלבודי, תאמין לי שיעזרו לך לעשות סדר בראש.
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה. תודה.
|
![]() |
![]() |