|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
נכון אבל למה לתת המלצה על הכמות עם אין לך ידע על המוצר.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
יופי.. אמרתי שהוא יכול לקחת בפעם אחת 3 כדורים ליפני האימון כדי שיקבל מרץ חדש.. תאמין לי ברגע שהוא יקח כדור ליפני האימון הוא לא ירגיש.. יחתיכת גיטרה מקולקלת.. בישביל שתגיע לידע שיש לי אתה צריך לאכול עוד הרבה חרא אז שב בפינה בשקט למה כבר התחלת לעלות לי את העצבים עם השטויות שאתה פולט כאן, חפרת לי תשכל כבר.. אם היית לוקח פעם כדור מהוויטה אז היית מבין על מה אני מדבר,אבל בטח אתה חשוב שאתה "יודע" ובטוח שזה כמו אפדרין" אפילו מסה אחת בחיים שלך לא עברת, ובטח ובטח לא חיטוב.. שאתה יכול לבוא לי בגישה של איזה מבין גדול, אז אל תזיין בשכל ליפני שאני יתחיל להשפיל אותך ולהוציא אותך טיפש יותר ממה שאתה.. אמרתי אפשר לקחת בפעם אחת 3 אם רוצים להרגיש ממש אנרגיה.. במקום לקחת 1 בבוקר ו1 ליפני אימון... כי עם אתה לא יודע הכדורים אלה לא שורפים שומן,אלה נותנים לך פשוט יותר אנרגיה במהלך האימון... כנ"ל לגבי האפדרין, את האפדרין לוקחים כדי להגביר את הגרעון הקלורי ובישביל המרץ שהוא נותן, שבמקום לעשות חצי שעה לדוגמה אירובי, תאכל לעשות שעתיים.. אז הוויט לייף בא לתת לך פשוט יותר אנרגיה, הוא לא שורף שומן" הוא לא מפנה את הגוף לצרוך אנרגיה מהשומן כמו שאפדרין עושה.. אז אל תזיין לי במוח שכדור אחד יספיק לו"
|
|
|
|
#3 |
|
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
גיל!!!!!!!!!!
תירגעו, מה עובר עליכם? בכל מקרה, כמו שגיל אמר הויטה לייף לא יהרוג אותך. אבל 3 כדורים במנה אחת זה יותר מידי. מניסיון אישי, 2 כדורים עושים עבודה מעולה, הרבה אנרגיה ומרץ. אל תשכח, לא מדובר בכדור קסמים. הוא יכול לעזור בהנחה והתזונה שלך מאוזנת והאימונים מאוזנים. לסיכום, 1 טבליה לפי ארוחת בוקר. 1-2 טבליות כשעה לפני אימון. בהצלחה!
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
, הבחור פשוט שיגע לי תשכל ![]()
|
|
|
|
#5 | ||
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
הוא פשוט נותן לך יותר אנרגיה.
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
|
שאומרים לקחת לפני האימון כמה זמן לפני האימון?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
האפדרין בעצם לא פונה לשומן ישירות כמקור אנרגיה" אלה, הוא לא נותן לחלבון לההפך לאנרגיה.. ואם אין גלוקוז בגוף או בגליקוגן,רק אז הוא פונה לשומן כמקור אנרגיה..
|
|
|
|
#9 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
כמו כן חלבון/שומן יכול להיות מומר לגלוקוזה שמספקת את המערכות החיניות אשר זקוקות למרכיב זה בגוף. בעצם ההגדרה היא קטוזיס ולא הרבה מסתדרים עם זה כל כך נחמד. קשה מאוד לדלל את מאגרי הגליקוגן בגוף עד ל-0 , אולי רק כשעולים על במה. |
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
ציטוט: