![]() |
ויטה לייף 2000 ומינון
אחרי התלבטויות באיזה תוסף אנרגטי/שורף שומן כדאי לי להשתמש הלכתי על ויטה לייף 2000.
מהו המינון ההתחלתי ? |
במחיר הזה היית יכול לרכוש אפדרין..
ציטוט:
|
ציטוט:
חלק אמרו לי לקחת טבליה אחת בבוקר וטבליה אחת לפני אימון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפי דעתי תקח איזה 3 כדורים ליפני האימון שיתן לך אנרגיה טובה.. |
ציטוט:
בגלל שטויות כאלה אנשים מתים מהאפדרין.:boxing: |
ציטוט:
היתכוונתי לוויט לייף :mellow: דרך אגב לא מתים מ-3 כדורים במכה של אפדרין,אלה אם אתה חולה לב.. :wub1: אז בפעם הבאה אל תדבר שטויות בבקשה.. |
3 בכמה לפי דעתי על ההתחלה זה הרבה מידי ועוד בכלל לפעם הראשונה.
אני לא מדבר שטויות . אתה נותן המלצות מטומטמות. |
ציטוט:
זה לא אפדרין אז צא מהסרט,בסה"כ נותן לך קצת אנרגיה בזמן האימון. לגבי האפדרין,דיברת כאילו אתה איזה מבין גדול אז השתקתי אותך.. ברור שלא כדי לקחת 3 כדורי אפדרין במכה, אבל אפשרי ולא מתים מזה... אז צה מהסרט.. בדברים שאתה לא מבין עדיף שתישתוק.. ציטוט:
גם אם תקח 10 כדורים מהוויטא לא יקרה לך כלום :diractor: |
תשמע יא ילד מבחנה תרגיע את הדיבור שלך .
ואם אני יודע תראה בעצמך מה כתבת?{וכן אני יודע} "לא היית לי היתנסות עם המוצר הזה,אז אני לא יכול להגיד לך במדיוק" המינון המומלץ: חצי טבליה עם ארוחת הבוקר, טבליה אחת עם ארוחת הצהרים, חצי טבליה עם ארוחת הערב (עד השעה 18.00), ותמיד עם 2 כוסות מים. בתחילת נטילת התוסף יש לנסות מינון נמוך יותר מן הרגיל ולעלות בהדרגה.הזמינו עכשיו ב"ישראלבודי " וקבלו את המוצר עם המשלוח המהיר בישראל ובמחיר הזול ביותר |
ציטוט:
היסתכל על עצמך בכלל שאתה מדבר, יחתיכת גיטרה מהלכת.. אף פעם אל תתוכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו וינצח בעזרת נסיון אני רואה עם מי יש לי וויכוח אז אני יפרוש בשיא. |
גיטרה? נראה לי התבלבלת יחציל
ואין לך מערכת להכין לבית ספר ?! כבר מאוחר לך שאמא לא תכעס. |
ציטוט:
אם אתה יכול אז אני באיסי 229-655 |
כולה שאלתי שאלה מה אתם רבים כמו ילדים קטנים....בכל מקרה התקשרתי לחנות ואמרו לי אחת בבוקר ואחת לפני אימון.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נכון אבל למה לתת המלצה על הכמות עם אין לך ידע על המוצר.
|
ציטוט:
יופי.. אמרתי שהוא יכול לקחת בפעם אחת 3 כדורים ליפני האימון כדי שיקבל מרץ חדש.. תאמין לי ברגע שהוא יקח כדור ליפני האימון הוא לא ירגיש.. יחתיכת גיטרה מקולקלת.. בישביל שתגיע לידע שיש לי אתה צריך לאכול עוד הרבה חרא אז שב בפינה בשקט למה כבר התחלת לעלות לי את העצבים עם השטויות שאתה פולט כאן, חפרת לי תשכל כבר.. אם היית לוקח פעם כדור מהוויטה אז היית מבין על מה אני מדבר,אבל בטח אתה חשוב שאתה "יודע" ובטוח שזה כמו אפדרין" אפילו מסה אחת בחיים שלך לא עברת, ובטח ובטח לא חיטוב.. שאתה יכול לבוא לי בגישה של איזה מבין גדול, אז אל תזיין בשכל ליפני שאני יתחיל להשפיל אותך ולהוציא אותך טיפש יותר ממה שאתה.. אמרתי אפשר לקחת בפעם אחת 3 אם רוצים להרגיש ממש אנרגיה.. במקום לקחת 1 בבוקר ו1 ליפני אימון... כי עם אתה לא יודע הכדורים אלה לא שורפים שומן,אלה נותנים לך פשוט יותר אנרגיה במהלך האימון... כנ"ל לגבי האפדרין, את האפדרין לוקחים כדי להגביר את הגרעון הקלורי ובישביל המרץ שהוא נותן, שבמקום לעשות חצי שעה לדוגמה אירובי, תאכל לעשות שעתיים.. אז הוויט לייף בא לתת לך פשוט יותר אנרגיה, הוא לא שורף שומן" הוא לא מפנה את הגוף לצרוך אנרגיה מהשומן כמו שאפדרין עושה.. אז אל תזיין לי במוח שכדור אחד יספיק לו" |
לא אמרתי שאני מומחה גדול.
בשביל זה יש אנשים שמבינים. ואחד מהם זה לא אתה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ