|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה אמור להיות בכיתה י'... מישהו פה עשה ?
אני ביא' ולא עשיתי, השוטרת ממשמר אזרחי עצבנה אותי התחלתי לקלל אותה, זה נכון שמי שלא עשה לא מקבל תעודת בגרות ? יש כאן מישהו שלא עשה וקיבל\לא קיבל תעודת בגרות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל כך הרבה אנשים לא עשו חבל לך על הזמן הכל חרטא..
אני עשיתי במכבי חדרה לימדתי ילדים כדורגל אבל זה רק בגלל שאני מכיר את המאמן .. וגם זה אחי עשיתי בקושי 15 פעם ואף אחד לא אמר לי כלום איזה פעם אחת זאתי שאחראית על מחויבות אישית נכנסה לכיתה ואמרה שמות של ילדים שיש להם בעיה עם המחויבות ולי לא אמרו כלום תחשוב במקום 60 עשיתי 15 בקיצור אתה יכול גם לא לעשות ולצאת בסדר תלוי במזל שלך
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחח סתם חרטא, לא באתי אפילו פעם אחת ולא אמרו לי כלום.
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני מתחיל להתנדב במד"א אז זה נכנס לי למחויבות אישית..
תרום קצת לקהילה לא יזיק בלי שום קשר למחויבות אישית.. איפה אתה גר?אמורים להפתח קורסים של מד"א בזמנים האלו,תצטרך לקורס..שווה את הלימוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אומרים שזה בולשיט ומקבלים תעודה כמו גדולים אני עשיתי במשמר האזרחי באתי שבוע שבועיים אחרי זה נישבר לי לא באתי יותר ואיכשהו בכל זאת קיבלתי תעודה של70 שעות.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי פתור, המאמן שלי לאומניות לחימה חירבש איזה משהו
וכל זה חרטה אחת גדולה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אני השנה במשמר האזרחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא יכנס לך לבגרות, סתם מנפיצים לך
אבל אחרי שאתה נכנס לזה תאמין לי שאתה נהנה ואני לא אחד כזה- אבל גם אותי הפחידו ובסוף עשיתי את זה.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בולשיט גם אני לא עשיתי את זה חחחחחחחחח
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח עשיתי גג שעתיים מחוייבות וזהו חח
![]() |
#11 |
|
![]() הקטע הוא שמה שנתנו לנו לעשות זה בכלל לא תרומה לחברה כמו שזה אמור להיות, זה פשוט ללכת ולהדבק לאנשים של המכבי אש, לנקות אחריהם וכל מיני שטויות כאלה.
הדבר הכי מפגר זה שהם (האלה שמתנדבים) מתלהבים שהם יצאו לאירועים כדי לשמור שלא יפרצו שריפות, כאילו שאם תפרוץ שריפה הם אלה שיכבו אותה..
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח אתה במקיף נכון ???? איזה אני לא הלכתי לשום מקום כול השנה אמרו לי שלא יתנו לי תעודת בגרות בסוף חחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עשיתי שום מחויבות ולא אמרו לי כלום...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בוודאות של 1000%, אין שום השפעה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סתם בולשיט לא מקפידים על זה כמעט... אבל זה תלוי באייזה ביצפר.. אצלנו לא הקפידו כל כך ויצא שלא עשיתי אפילו שעה אחת..
תיהיה ישראלי ותקמבן משהו לא בעיה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() סתם חרטא...
ועוד מלא שטויות זה חרטא! להגיש את העבודה על זה זה חרטא! להשקיע במקצועות לפני כיתה י' זה חרטא!
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אם לא תשקיע לפני כתה י' איך תיכנס למגמה טובה בי'?? לא נורא אחי... גם גנן זה מקצוע... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה צודק אחי את העבודה לקחתי מידידה שעשתה הגשתי להם אמרו בסדר וזהו שעה אחת לא עשיתי זה תלוי יותר בבצפר
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה דפקתם את המערכת...הצלחתם לא להתנדב... כל הכבוד.
|
![]() |
![]() |