![]() |
מחוייבות אישית
זה אמור להיות בכיתה י'... מישהו פה עשה ?
אני ביא' ולא עשיתי, השוטרת ממשמר אזרחי עצבנה אותי התחלתי לקלל אותה, זה נכון שמי שלא עשה לא מקבל תעודת בגרות ? יש כאן מישהו שלא עשה וקיבל\לא קיבל תעודת בגרות ? |
כל כך הרבה אנשים לא עשו חבל לך על הזמן הכל חרטא..
אני עשיתי במכבי חדרה לימדתי ילדים כדורגל אבל זה רק בגלל שאני מכיר את המאמן .. וגם זה אחי עשיתי בקושי 15 פעם ואף אחד לא אמר לי כלום איזה פעם אחת זאתי שאחראית על מחויבות אישית נכנסה לכיתה ואמרה שמות של ילדים שיש להם בעיה עם המחויבות ולי לא אמרו כלום תחשוב במקום 60 עשיתי 15 בקיצור אתה יכול גם לא לעשות ולצאת בסדר תלוי במזל שלך |
חחחחחחחחח סתם חרטא, לא באתי אפילו פעם אחת ולא אמרו לי כלום.
|
אני מתחיל להתנדב במד"א אז זה נכנס לי למחויבות אישית..
תרום קצת לקהילה לא יזיק בלי שום קשר למחויבות אישית.. איפה אתה גר?אמורים להפתח קורסים של מד"א בזמנים האלו,תצטרך לקורס..שווה את הלימוד. |
אומרים שזה בולשיט ומקבלים תעודה כמו גדולים אני עשיתי במשמר האזרחי באתי שבוע שבועיים אחרי זה נישבר לי לא באתי יותר ואיכשהו בכל זאת קיבלתי תעודה של70 שעות.
|
היה לי פתור, המאמן שלי לאומניות לחימה חירבש איזה משהו
וכל זה חרטה אחת גדולה |
אני השנה במשמר האזרחי!
|
זה לא יכנס לך לבגרות, סתם מנפיצים לך
אבל אחרי שאתה נכנס לזה תאמין לי שאתה נהנה ואני לא אחד כזה- אבל גם אותי הפחידו ובסוף עשיתי את זה. |
בולשיט גם אני לא עשיתי את זה חחחחחחחחח
|
חחח עשיתי גג שעתיים מחוייבות וזהו חח
|
הקטע הוא שמה שנתנו לנו לעשות זה בכלל לא תרומה לחברה כמו שזה אמור להיות, זה פשוט ללכת ולהדבק לאנשים של המכבי אש, לנקות אחריהם וכל מיני שטויות כאלה.
הדבר הכי מפגר זה שהם (האלה שמתנדבים) מתלהבים שהם יצאו לאירועים כדי לשמור שלא יפרצו שריפות, כאילו שאם תפרוץ שריפה הם אלה שיכבו אותה.. |
ציטוט:
חחח אתה במקיף נכון ???? איזה אני לא הלכתי לשום מקום כול השנה אמרו לי שלא יתנו לי תעודת בגרות בסוף חחחחחחחחחח |
אני לא עשיתי שום מחויבות ולא אמרו לי כלום...
|
בוודאות של 1000%, אין שום השפעה.
|
סתם בולשיט לא מקפידים על זה כמעט... אבל זה תלוי באייזה ביצפר.. אצלנו לא הקפידו כל כך ויצא שלא עשיתי אפילו שעה אחת..
תיהיה ישראלי ותקמבן משהו לא בעיה.. |
סתם חרטא...
ועוד מלא שטויות זה חרטא! להגיש את העבודה על זה זה חרטא! להשקיע במקצועות לפני כיתה י' זה חרטא! |
ציטוט:
:clap: :clap: :clap: |
ציטוט:
אם לא תשקיע לפני כתה י' איך תיכנס למגמה טובה בי'?? לא נורא אחי... גם גנן זה מקצוע...:laughing: |
ציטוט:
וואלה צודק אחי את העבודה לקחתי מידידה שעשתה הגשתי להם אמרו בסדר וזהו שעה אחת לא עשיתי זה תלוי יותר בבצפר |
יאללה דפקתם את המערכת...הצלחתם לא להתנדב... כל הכבוד.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ