|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
בנוסף הוא עשה בדיקה רק על 14 נשים והוא לא ביצע את המחקר מספר פעמים כדי לבדוק את אמיתות העניין בנוסף לא צויין מי ערך את המחקר..ואיפה הוא פורסם זה לא מקצועי ..אי אפשר לייחס לזה חשיבות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
רועי, כשאתה מביא פה לינקים לאבסטרקטים של עשרות עמודים אל תצפה שמישהו יעשה את העבודה בשבילך ויקרא את כל התזה הזו, אתה צריך להביא ציטוטים מהמחקר שמבססים את הטענה שלך.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אמא לה תרביץ לי עם העצמות שלך?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: ההודעה שלי תת רמה תראה מה אתה רושם פה?? איזה זיוני שכל ההודעות שלי זה פנינה לעומת מה שאתה רושם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() אני בניגוד אלייך מתבסס על הכשרה וקורסים שעברתי..קריאת ספרים מקצועיים..ניסיון..עבודה עם אנשי מקצוע
אתה מתבסס על שיטוט באינטרנט למציאת מאמרים שאף אחד לא קורא .. המאמרים הרציניים יותר מפורסים באתרים רציניים שכולם קוראים.. כמו שזה נראה אתה לא מבדיל בין כדור לכדורת ובטח לא בתזונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
http://grande.nal.usda.gov/ibids/ind...s&therow=81268 חלק מהמחקרים נמצאים בpubmed ,האתר שיש בו הכי הרבה אבסטרקטים למכירה. לmoshe מהפורום ,בגלל שהוא לומד באוניברסיטה , יש גישה למחקרים המלאים והוא בחר להביא את האבסטרקטים, כך שאלה ממש לא דברים שהועלו על ידי ילדים קטנים. בלינק ששיקולים הביא לך , אם תדלג לעמוד השני והלאה ,יש בדיוק את כל הפרטים שצריך ואת המחקרים שתוכל להגיב להם. אם אתה טוען שיש מחקרים אחרים ,אתה מוזמן להביא, שנוכל לשפוט זאת כמו שצריך. אני בינתיים התרשמתי שהדעה הרווחת במקומות הנחשבים בעולם (ולא ,ישראל לא נחשבת) היא שאין קשר בין חילוף החומרים לתדירות הארוחות. דווקא הנטייה היום היא בכיוון ההפוך ממה שמקובל בארץ. אתה מוזמן למצוא לי מחקר שישנה את דעתי...
![]() |
![]() |
#12 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
אני לא צריך להביא הוכחה כל תזונאי קליני בארץ שלמד..כולל המומחים ביותר כמו יאיר להב שאם כל הכבוד אתה לא יכול להתווכח איתו טוען שיש קשר בין חילוף חומרים לבין מס' הארוחות הצרכות במהלך היום..זה טענה הרבה יותר מוכחת שעשו עליה הרבה יותר מחקרים מאשר הטענה שלך שיש עליה מחקר אחד על 14 שנים..ממש חוכמה גדולה לך הביתה כבר! |
|
![]() |
![]() |