|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() כמובן שהכל תלוי במטרה ובתפריט אבל אני דווקא מצביע בעד הפסטרמה.
הפטרמה דלה יותר בשומן וכך זה מאפשר לי להוסיף שומן איכותי לכריך (טחינה, אבוקדו וכו') אם אני אבחר בגבינה צהובה אני מקבל הרבה שומן רווי ולא משאיר מקום לשומן האיכותי. בפרוסת פסטרמה יש 3 גרם חלבון. אני אישית מכין 2 כריכים בכל כריך 2-3 פרוסות פסטרמה, אתה מקבל מהפסטרמה 18 ג' חלבון ועוד 12-10 גרם חלבון מהלחם וקיבלת 40 גרם חלבון אחלה בתור ארוחת ביניים. ואם כבר להוסיף גבינה לכריך הייתי הולך על בולגרית שאפשר למצוא גם בגירסאות 3%-5% שומן או על הקוטג' האגדי.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
__________________
בשבילי זה הבית בשבילם זה עוד קו על מפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מוטי אהובי מזל שאתה כאן ![]()
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
__________________
בשבילי זה הבית בשבילם זה עוד קו על מפה |
|
![]() |
![]() |