|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() שנה שלמה אני אוכל מדי פעם חלב מקולקל,אף פעם לא לקיתי בקלקול קיבה.
כמו כן,הגושים שבחלב הם חיידקים אינטרפיטירלים,שמצטברים במהלך התפתחות הבקטריות. החומר שנקרא אפידרוקל,נמצא בגושי החלב וגורם לריח,ולהתרבות החיידקים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אח שלי, זה מצוץ מהאצבע.
ואין שום בעיה לאכול מוצרי חלב שקצת עבר זמנם.... אכלת פעם גבינה כחולה?
__________________
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אם תשים לב יש צורות אליפסה על הגבינה,קוראים את זה "אקרידון"זה תהליך של חיבור תאי אקלינא שמתחמצנים באוויר. |
|
![]() |
![]() |