|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() קראתי
לא מצאתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() הבעיה עם ערך גליקימי גבוה, שהוא גורם להפרשה גדולה יותר של אינסולין שגורם לתחושת רעב.
אני רוצה לראות מישהו שחי על 100 גרם פחמימה שיהיו מורכבים מסוכר פשוט. נכון שהוא יירד במשקל כמו מישהו שהכניס את ה100 גרם פחמימה מלחם חיטה מלאה, אבל יהיה לו קשה יותר להחזיק מעמד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
עובדה מספר 1 : GI נקבע לפי מידת הפרשת האינסולין בגוף. זה משהו שקבוע לכל בני האדם הבריאים! עובדה מספר 2 : אינסולין גורם לתחושת רעב אצל כל בנאדם בריא! עובדה מספר 3 : קשה להתמיד בתפריט חיטוב כאשר סובלים במשך כל היום מתחושת רעב! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובהקשר הזה , בן אדם יכול להיות על 200 גרם פחמימה מסוכרים ויריש שובע (כמובן תלוי בתפריט) ויש בן אדם שיאכל 200 גרם מGI נמוך . בכל מקרה מבחינה פרקטית תאחלס אף אחד לא אוכל כל היום סוכרים ולא עושה תפריטי חיטוב שמבוססים על סוכרים בלבד , זה רק מראה שאין צורך להימנע מסוכרים בתקופות שונות ומשונות בחיינו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס לדבר על סוכר, יש פה אנשים בחיטובב.
__________________
כי הגודל כן קובע! זיעה, מתכת, חלודה, ואבק תענוג.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |