|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איך אתה מסביר את זה שחוץ מהסולן החולה במוח\נפש מה שלא יהיה הוא היחיד שנשאר בלהקה? כל השאר לא יכלו לסבול כבר את הגועל נפש שהולך שם... ראיתי פעם אחת קליפ שלהם שהיה דוחה ברמות אכזריות אלו אנשים שצריך לשים אותם בצינוק סגור במוסד לחולי נפש כבדים ומסוכנים לאנושות זה לא אנושי מה שהולך שם זה חיות שהשטן לא מכיר אין בכלל משמעות למוזיקה המזעזעת שלהם שאת הליריקה רק הם מצליחים להבין וגם על זה אני לא סגור תעשה לי טובה.. אני מחשיב את זה בסיגנון של "רעש" ולא "מוזיקה" לא מבין איך אפשר לאהוב באמת כאלה דברים.. אולי שתהיה בן 20+ או 30+ תקלוט כמה מפגר הרעש המזעזע הזה...
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אני שם כסף שכשתתפכח אתה תצחק על עצמך ששמעת את הדברים האלה...
![]() |
![]() |
#4 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אין לך שום טעם להסביר לי מה אתה חושב על המוזיקה הזאת ואני בטוח שאפילו שכשאני אהיה זקן אני לא אצחק על עצמי... אתה משחק אותה כזה בוגר...בן כמה אתה בכלל? עזוב...לא רוצה לדעת. סיימתי לדבר איתך בנושא הזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחד זה המטאליסטים ששומעים מוזיקה בשביל הכסאח וכדומה, והשני זה בשביל המוזיקה... תגיד איפה אתה עומד פה... ולדעתי בלאק זה מוזיקה דרך אגב (שוב השאלה זה איזה) גריינדקור לדעתי זה כסאח. מה אתם מעדיפים? |
|
![]() |
![]() |