![]() |
Cradle Of Filth
|
אם אתה רוצה לשמוע מהם בלאק אמיתי, הדיסקים הראשונים שלהם כאלה...
אם זה לא מספיק אז תשמע את Dimmu Borgir, Emperor, Arcturus וSatyricon הישנים (Nemesis Divina) |
דא. :/
הקליפ ששמת פה היה משודר הרבה ב-mtv ו- Vh1 לפני איזה 7 שנים בערך בתוכניות רוק באמצע הלילה. מרוב שצפיתי בזה כל כך הרבה פעמים כבר התחלתי לאהוב את השיר הזה למרות שאני לא אוהב כזה מטאל. |
בטח מכיר!
הלהקה האהובה עליי! להקה מצויינת!! וזה בלק מטאל סימפוני |
אפרופו מטאל, איפה אני מוצא שירים עם מלא שרדרים?
משהו בסגנון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=bW03c4Vmr0k |
שונא את הלהקה , חברים שלי מקשיבים לזה , זה נשמע כאילו 20 אנשים מקיאים במפעל מתכות ליד איזה מסור(המוזיקה)
|
אפילו אני,בתור אחד שאפשר לכנות אותו "אפס"בתחום הזה,נתקלתי בה =).
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
+1 אם כי הבנאדם גדל טוב |
:
ציטוט:
|
איכס לדעתי מי ששומע את הלהקה הזאת הוא בן אדם מזעזע
להקה דוחה ברמות כבדות |
ציטוט:
|
ציטוט:
דעה 'פגרת יש'ך... |
http://www.last.fm/
אתר אדיר אני משתמש בו הרבה מאוד !!!! כל להקה שאתה מחפש שם (החיפוש רושם את שם הלהקה ).הוא מראה את כל הלהקות המנגנות את אותו סיגנון . תנסו להקת מטאל אהובה ותיראו כמה עוד יש כאילו להקות .!!! אדיר מצויין בכדאי למצוא הרבה להקות טובות! |
בהתחלה הם היו בלאק מטאל, אחרי כמה אלבומים איבדו את הטאצ' והתמסחרו
וזה אחד השירים הטובים שלהם לדעתי למען האמת אני לא כזה חובב גדול של בלאק מטאל, אבל רק שתידעו יש להקות הרבה יותר מזעזעות הלהקה הזאת היא כולה פוזה, להקות בלאק מטאל מנורבגיה שנקרא "בלאק מערות" חיים את החיים האלה את החיים של האנטי כריסט, בשנות ה-90 הם היו שורפים כנסיות בערימות |
ציטוט:
|
חח אם מישהו רוצה הדגמה לבלאק מטאל האמיתי שהיה אז..
אחת הלהקות הפופלריות היום (ואז) היא Mayhem, אחת הלהקות בבלאק מטאל הנורבגי ובלאק מטאל בעולם הסולן שלהם Dead (פר היה שמו האמיתי) התאבד מדיכאון על ידי חיתוך הורידים ויריה בראש באמצעות רובה ציד יש שמועות שיורונימוס אכל חלקים מהמוח שלו והכין תליונים מהגולגולת שלו הוא גם היה חותך את עצמו בהופעות חיות קיצר חתיכת להקה מטורפת אגב יורונימוס נרצח יותר מאוחר על ידי חבר אחר של הלהקה שנקרא וארג (מוכר כבורזום) שהוא פשוט חולה נפש מטורף בורזום היה הבסיסט של הלהקה, חתיכת בן זונה מטורף אנטישמי ששונא כל מה שזז הוא רצח את יורונימוס כי הוא התחבר עם סיילם שזו להקת בלאק מטאל ישראלית הם היו בקשר מאוד טוב הוא גם שלח לסולן של סיילם מכתב או משהו אם אני זוכר נכון שהוא כתב שם דברים על שחבל שסאדם חוסיין לא רצח את כל היהודים ודברים כאלה משהו בסגנון קיצר אה וגם שלח לסולן של סיילם פצצה בדואר הוא בכלא היום או שהוא השתחרר כבר לא יודע הוא גם ניסה לברוח פעם אחת ונעצר גם הלהקות האלה מנורבגיה כמובן גם שרפו כנסיות כמו שהזכרתי בשנות ה-90 אנטי כריסט לשמו יש גם שמועות על מייהם שהם הסתגרו איזה 5 שנים בבית ביער כדי לעבוד על האלבום שלהם או משהו אגב בלאק מערות נקרא כך בגלל האיכות הגרועה :) יש על בלאק מטאל סרט כזה ביוטוב וגם על המטאל בכלל סרט אחד הטובים שנקרא Metal:A Headbanger Journey סרט בן זונה חח יש שם ראיון עם הגיטריסט של מייהם שהוא שיכור דפוק במוח הבן אדם וגם עם אחד מלהקה של חולי נפש לא פחות ממייהם דרך אגב אחרי ש-Dead התאבד יורונימוס (אם אני לא טועה) צילם אותו וזה היה העטיפה של האלבום הבא שלהם הנה: http://www.miba.auc.dk/~gryn/mothern...mayhemdawn.jpg |
ידידה שלי שלחה לי שתי שירים...כל-כך מגעילים..יותר מדיי כבד.
|
קריידל זה בלאק ? בלאק למתחילים אולי
ומייהם אחת הלהקות עם הסיפורים היותר הזויים הסולן (דד) היה בדכאונות כל הזמן, היה חותך את עצמו בהופעות, עד שירונימוס הציע לו להתאבד - אז הוא התאבד... ואז וארג רצח את ירונימוס, גם בגלל שהוא כביכול היה "אשם" במוות של דד וגם בגלל הקשר עם סיילם (שהיא לא פאקינג להקת בלאק, אני לא מבין איך הגעת למסקנה הזאת), נכנס לכלא ומאז יוצר מוזיקה תחת השם בורזום (גשם שחור, או משהו בסגנון - לא זוכר את הפירוש המדוייק) הוא שלח לזאב הסולן של סיילם איזה פצצה או משהו בסגנון בדואר, אני לא זוכר - לא יצא מזה שום דבר משמעותי לפי מה שאני זוכר... כמובן שמייהם בזמנים האלה היו אנטיכרייסטס רציניים, הם היו מבעירים כנסיות וספרי קודש נוצרים, וכל מיני בולשיט כאלה... ורק המתופף לא קשור לכלום! :jockey: ומייהם באמת הסתגרו באיזה בית באמצע יער נידח משהו כמו 5 שנים כדי לעבוד על האלבום שלהם.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ