|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ומה דליל במלח? אני פשוט קצת מתעניין בכל הקטע של הייבוש..ביצעתי חיפוש בנושא ומצאתי פוסט שהגבתי בו ואני מקווה שיגיבו לי שם..אל תשאל גם מה מצאתי שם אין לי מושג למה, קשור אליך ולמספר 3.
__________________
![]() כל מה שצריך זה אמונה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פירות, ירקות, אגוזים, גרעינים וכו'... גם דגנים, אבל לא לחם! בוא נאמר שאם אתה מנסה להגיע למאזן טוב בין אשלגן לנתרן, אז בכל הדברים שציינתי כמות הנתרן זניחה יחסית לכמות האשלגן, לכן הם ישפרו את המאזן הזה. בקיצור, רוב הדברים הטבעיים הם עשירים באשלגן ודלים מאד בנתרן, לא כולל ביצים ומוצרי חלב. לגבי מזונות מעובדים, שמכילים המון נתרן - זאת נראית לי סיבה מספיק טובה להתרחק מהם. זה לא משהו טבעי עבור הגוף שלנו, לדעתי. |
|
![]() |
![]() |