|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
ציטוט:
ומה זה מעניין אותי שהיא מבינה,זה לא קשור להבנה,ממתי בחורה צריכה להדריך גבר איך להתאמן שתתעשק בעניני נשים בקושי היא מרימה חצי קילו ומתחילה להדריך אנשים איך להתאמן תעשה לי טובה.... זה שכולם חרמנים בפורם ואני היחידי שאומר את האמת מה לעשות משקולות זה ענייני גברים [ואני זה שמעלה את רמת הפורם לא אתה והיא] ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש נשים שמרימות משקלים שאתה לא חולם להרים אז תשב בשקט כי אתה סתם מוציא את עצמך טיפש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
ציטוט:
איזה דוגמאות אתה מביא לי.. בחורה עושה דברים עדינים אם לא אז היא גבר.ואם אתה נמשך לבחורות פאוורליפטריות יש לך בעיה אחי...
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() דרך אגב באותה צורה אתה יכול להגיד שגם רוב המפתחי גוף לא מושכים נשים אז מה זה אומר עליהם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
ציטוט:
בא אני יסביר לך כמה דברים.אולי לא הבנת את הבדלי הגוף בין גבר לאישה אישה צריכה להיות רזה ויפה לא שרירית ולא גדולה ולגבי גבר ככל שהוא יותר שרירי זה יותר יפה.ולא כמו שאמרת שנשים לא ימשכו לבדיבלדרים זה לא אותו דבר אישה וגבר ולגבי הנשים שהולכים להתעסק במשקולות זה בגלל שהם שמנות ומגעילות אז אין להם בריריה אחרת.. מקווה שהבנת...
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך לעשות פוסט השטיות שלך כמה שטיות בפוסט אחד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
ציטוט:
וכל הזבל הזה לא מעניין אותי ... לשאול אותה ש65 קילו תגיד לי מה לעשות.מה היא עושה שם בכללל...??? ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לך תראה את מיסיס אולימפיה שהיא 4 פעמים אני ואתה ביחד ותגיד את זה לה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
ציטוט:
מי אוהב בחורות גדולות וחזקות תעשה לי טובה אל תדבר שטויות
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי כל עוד אתה לא חולם על דאמבלים בלילה אז הכל בסדר חחחח סתם !
ופאוור אני מציע לך לשבת בשקט ואל תהיה לי שובניסט יש נשים שמבינות פי מאה ממך ובכלל מהפרוום שלא אומר שהיא בת אז היא לא יכול לעזור וזאת גם אחת הסיבות שאין הרבה בנות בפורום!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
ציטוט:
זה שאדם יודע יש הרבה יודעים .זה לא מעניין לי את התחת זה לא עניין בנות.....
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בעוד פוסט אמרת:"אישה צריכה להיות רזה ויפה לא שרירית ולא גדולה ולגבי גבר ככל שהוא יותר שרירי זה יותר יפה". למה אתה קובע שאישה צריכה להיות רזה ויפה ולא שרירית? כל אחת יחיה איך שהוא רוצה ומי אתה בכלל שתחליט על איך אישה צריכהלהריאות ואיך לא??? וחומזה לגבי הדבר שני שרשמת... מלא בנות אוהבות שחיפים ערסים מעפנים! אז מה תבוא בת ותגיד שבנים לא צריכים להתעקסק בבודי בילדינג כי היא אוהבת שחיפים? מה זה החרא הזה? בקיצוראתה שובניסט שחי בסרטים שאישה קיימת כדי להכין אוכל,לנקות את הבית ולענג אותך מינית. שים לב שכולם אומרים את ההפך ממה שאתה אומר אולי תבין שיצאת טמבל ותבקש סליחה יפה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
ציטוט:
אם כן היה פרסומות של שמנות שמפרסמות שמפויים זה המציאות ולא אמרתי שבחורה היא שיפחה כל מי שמכיר אותי יודע שאני עושה בחורה כמו מלכה פשוט יש דברים לגברים ויש דברים לנשים ולגבי למה כולם יוצאים נגדי פשוט זה ניראה להם מוזר אבל זה המציאות
![]() |